hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Ibland ska man ha lite tur! 🍀

I tisdag på förmiddagen någon gång ringde min telefon och jag suckade djupt när jag såg att det var från ett sjukhus det ringde. 

Anledningen till att jag suckade så djupt var att jag insåg att jag var tvungen att ta samtalet, jag kunde inte bara klicka bort det som jag alltid annars gör när det ringer på min telefon eftersom att jag väldigt sällan orkar svara. 
 
Jag svarade och hörde att det var en kvinna jag pratade med. Hon presenterade sig som Anestesiläkare (Narkosläkare) från Sahlgrenska och hon sa att hon ringde med anledning av den nya operationen jag ska genomgå och nu står i kö för att få göra. 

Hon sa att hon behöver ha ett samtal med mig innan operationen och hon undrade om jag ville boka en tid och komma ner till Sahlgrenska och ha samtalet där på plats.
 
Eller så fanns det en möjlighet att ha samtalet på en gång i telefon, så sölapp jag åka ner till Sahlgrenska. Gissa vad jag valde?! 

En kvart och ett "nedsvettat" nattlinne senare var samtalet klart och trots att jag kände mig helt, fullkomligt slut efter samtalet log jag. 

Tänk att jag (och mamma eller pappa) slapp åka ner till Sahlgrenska för att ha det där obligatoriska samtalet med Anestesiläkaren innan operationen! 
 
Tänk att hon ringde och gav mig möjligheten att prata via telefon, en kvart och sen var det klart! Tänka sig! Ibland ska man ha lite tur och det är jag väldigt glad att jag hade!  

Trisse var lika glad han också! Är mamma glad är lille Trisse också glad! Svårare än så är det inte! 🐶❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Vilken lättnad för dig. Även om ett samtal är jobbigt så är det ingenting mot att behöva åka iväg på ett besök. Blev så glad för din skull att du slapp åka iväg. Kram min finaste underbara vän.❤️🤗❤️🐶❤️🍁🍂🍁🍂🥰😘😘💙💙💙I-M

2 sandra ledin
skriven :

Va skönt att du kunde ta samtalet på telefon. Är glad för din skull att du slapp åka hela vägen dit <3