hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Idag är det måndag igen och…

...det tror jag att de flesta av er, mina kära läsare, har koll på vad det betyder! För dem som inte vet kan jag berätta att måndag är den tid här på bloggen tillsammans skrattar åt mitt (förhoppningsvis!) roliga blogginlägg! 
 
Svårare än så är det inte, så nu kör vi! Let's laugh! 
 

 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Ett skratt på måndag morgon😂 Inte dåligt av dig att du får till det.😄Älskar barns funderingar, men alla fick ett skratt idag. Den översta är också en favorit😅 Tack Hanna för att du får igång skrattmusklerna på mig. Stor Varm Kram ❤️🐶❤️👩‍❤️‍💋‍👩😘😘💙💙💙I-M

2 sandra ledin
skriven :

😂 hahahaha!!! Alla var lika bra men det va svårt att inte skratta åt det barnen svarade om kroppen.

Ha en rysligt fin Halloween!!!