hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Idag är det dags för oss allihop att skratta tillsammans!

Ja, det är det för det är nämligen måndag morgon och jag vet en som är i behov av att skratta, eller åtminstone le. Och denna någon är jag! 

Nu tycker jag att vi tillsammans ska ta och skratta åt dessa (förhoppningsvis!) roli bilder som finns här nedanför. 

Nu kör vi! Let's laugh! 


 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Behövde verkligen ett skratt idag, och det fick jag. Tack för det🙏😅
Väntar på samtal från min läkare. Han skulle ringa 9.00.
Nu är klockan 11.00. Det är så hopplöst med denna väntan på samtal. Ha en dag i vintervädret. ❤️🐶❤️❄️❄️🌧⛄️🥰👩‍❤️‍💋‍👩😘😘💙💙I-M

Svar: Tack själv, älskade Ing-Marie! <333
Åh nej! Jag är såå ledsen för din skull! Det är såå otroligt jobbigt att vänta och vänta på ett samtal som är helt nödvändigt att ha.
Jag hoppas verkligen att du inte behövde vänta så väldigt mycket mer efter du skrivit denna kommentaren.
Ha en dag, älskade Ing-Marie! <333 <333
Hanna Andersson

2 sandra ledin
skriven :

En till söt chock men så roliga. Första bilden är oslagbar och den om mammor och pappor ensamma med sin bebis stämmer så väll. Den sista va så söt och fick mig att minnas när jag försökte med här kommer flygplanet med mina barn (ingen hit kan jag tala om)

Tack för skratten fina du ❤️

Svar: Jag håller helt med dig i din analys om vilka bilder som är sötast och roligaste! <3
Tack så mycket själv, fina du! <3
Hanna Andersson