hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Idag är det måndag igen och…

...det innebär, som ni, mina kära läsare, ju redan har koll på att vi (förhoppningsvis) ska skratta tillsammans! 


 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

😂Tvåan och trean är ju jag😂
Du prickade in mig igen😆
Skönt att få lite att le åt idag. Jag blir helt överkörd av hemtjänst och hemsjukvård. De ändrar och lägger in besök utan att jag får veta om ändringarna. I em skulle jag få besök av tre olika personer samtidigt. Det stressar mig enormt och måste ringa igen fler samtal. Är så innerligt trött på allt just nu.
Då lägger du upp så roliga texter att till och med jag drar på munnen. Då har du lyckats igen min vän👍
Tack för det🙏Ha en dag min älskade Hanna.❤️❤️🐶🐾❤️❤️💙💙💙I-M

Svar: Ja, visst är det skönt att få le och kanske till och med skratta lite. Det behöver ju alla människor, men du och jag (och andra kroniskt sjuka) lite extra. NEJ! Så ledsen jag blir av att läsa detta, Ing-Marie! Så otroligt dåligt och så extremt tufft för dig. Det är ju det sista du behöver, saker som tar ännu mer energi. Energi som du inte har! Nej, fy så dåligt!
Jag förstår verkligen att du är innerligt trött på allt! Jag har full förståelse för det och känner samma jag med! :(
Tack så mycket, finaste du! <333 Tack så mycket själv, Ing-Marie! <333
Ha en dag, min älskade Ing-Marie <333 <333
Hanna Andersson

2 sandra ledin
skriven :

Hihihihi!!! Där fick du mig att le stort. Gick inte att hitta en favorit denna gång för alla var klockrena. Tack för skrattet <3

Svar: Åh så härligt! Det gör mig väldigt glad! <3 Tack så mycket själv, fina du! <3
Hanna Andersson