hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Stort grattis på födelsedagen i himlen, min älskade Christin!

Idag är en stor dag för idag skulle Christin fyllt 40 år! ❤️
 
Jag saknar Christin, min älskad, bästa vän som var väldigt svårt sjuk i ME och som dog i slutet av mars. Vi stod varandra oerhört nära, hon var som min andra syster. Och hon blev som Linas syster också, vi hade mycket kontakt alla tre tillsammans. 
 
Jag hoppas så innerligt att Christin har frid, vart hon nu än befinner sig. Jag hoppas att hon vilar mjukt och att hon har det bra, att hon inte längre lider så väldigt svårt som hon sorgligt nog gjorde här på jorden. 

Jag saknar och älskar dig så otroligt, oerhört mycket, min finaste, älskade, bästa Christin! ❤️ 
 
Stort GRATTIS på födelsedage, finaste Christin, önskar jag och min familj samma alla dina vänner i ME-gruppen! Vi saknar dig allihop! 💙💙💙
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: