hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Snart går flyttlasset ut till landet…!

Imorgon om en vecka, alltså fredagen den 24/6, är det Midsommarafton och vid den tidpunkten brukar vi alltid ha flyttat ut till landet och ha bott där minst två-tre dygn. 
 
Planen är att det ska gå till på samma sätt och vis även denna gången och det känns bra. Jag ser verkligen fram emot att börja bo i sommarstugan. 

Något jag däremot inte ser fram emot är själva flytten. Den ser jag inte fram emot ett dugg. Den blir bara jobbig och stressig och det är väldigt påfrestande att se allt som behöver göras men att själv inte kunna göra ett dugg. 

Men men. Jag känner så här inför varje flytt, oavsett om det är ut till landet eller tillbaka hem till huset, men det har gått bra varje år ändå. Så det lär det definitivt göra också denna gång! 

Trisse ser fram emot att komma ut till landet och börja bo där på heltid igen. Han har det så härligt där ute tillsammans med hans tjejer, Tyra och Tjorve, våra älskade bonushundar som vi älskar så otroligt mycket! 🐶❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 sandra ledin
skriven :

Va mysigt ni kommer att få ha det på landet. Hoppas flytten dit går bra <3

Svar: Ja, det tror jag verkligen! Tack så mycket! <3
Stor kram till dig, fina Sandra <3
Hanna Andersson

2 Anonym
skriven :

Det blir härligt för er alla att komma till er fina stuga igen. Trisse får träffa sina tjejer och du får lite ombyte i en miljö som du älskar. Att det ska behöva kosta så mycket på kroppen och kraften att ta sig dit är väl aldrig något som går att vänja dig vid. Men jag hoppas att allt går så smidigt som det är möjligt. Mina tankar är hos dig. Kram. Älskar dig❤️❤️🐶❤️💗💞💕💗💙💙💙I-M

Svar: Ja, det ser vi alla fram emot, inte minst lille Trisse! <3 Nej, det går inte att vänja sig vid! Det har du helt rätt i! Du är så otroligt klok, inkännande och omtänksam! Och smart och duktig på att skriva och uttrycka dig! Du är helt fantastisk, Ing-Marie! På alla sätt och vis! <333 <333
Tack så mycket, det hoppas jag med! Mina tankar är hos dig! <333 <333 Jag älskar dig! <333 <333
Hanna Andersson