hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Mycket ensamhet blir det…!

Men det kan jag hantera, så länge jag har min älskade lille Trisse hos mig.  

Det blir väldigt långa dagar med många timmar som Trisse och jag är ensamma hemma på vardagarna när mamma och pappa arbetar och har aktiviteter och/eller saker att göra sedan hemma på kvällen. 

På helgerna har mamma och pappa vanligtvis också mycket att ta tag i och greja med. Det gäller att greja, fixa och dona här hemma, ute på landet- sommarstugan och i Dalsland på gården som är mormors föräldrahem som är i processen att säljas.
 
Trisse och jag var helt ensamma hela dagen igår, då var nämligen de andra i Dalsland på gården och röjde, och idag kommer jag att bli ensam hela dagen igen och idag kommer jag inte ens ha min äl lille Trisse pojk hos mig!
 
Han ska med övriga familjen ut till landet där det är städdag. Jag blir alltså ensam idag igen. Och denna gång HELT ensam.
 
Mycket ensamhet blir det. Men det är för det allra mesta ändå hanterbart, åtminstone så länge jag har min älskade, finaste lille älsklings Trisse med mig. Med honom vid min sida är det inte mycket jag inte klarar av. 

Det flnns ingen annan som Trisse. Min kärlek till honom är totalt, fullkomligt gränslös och jag hoppas och tror att han känner samma sak för mig! 🐶❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Det är många långa dagar med ensamhet trots att vi har familjen runt oss. Vet hur mycket Trisse betyder för dig, du betyder lika mycket för honom. Du är ju hans älskade mamma. Det känns lite oroligt när du blir så ensam en hel dag. Finns det någon i närheten som du kan kontakta om det händer dig något? Förstår att det är lika oroligt för dina föräldrar. Men ibland går det inte att undvika. Mina tankar är ständigt hos dig. Men det hjälper inte om du behöver hjälp. Kram min finaste hjärtevän.❤️🤗🐶❤️🌸🌼🌸💙💙I-M

Svar: Ja, långa dagar och mycket ensamhet blir det. Det är en väldig tur att jag har Trisse hos mig, ständigt vid min sida. Han betyder verkligen ALLT för mig och jag hoppas att han älskar mig lika mycket som jag älskar honom!

Jag tycker också att det känns otryggt att jag är ensam så mycket, så långa dagar.
Men som väl är har vi våra älskade grannar bredvid oss. Det är de som går ut med Trisse på lunchpromenad de dagar Lina inte kan.
De (ett äldre par) har nyckel och går in själva och hämtar samt lämnar Trisse.
Så de två finns om det skulle hända något.
Ja, det är lika oroligt för dem med.
Nej, precis. Så som situationen är nu med deras jobb så är det såhär det är.
Vad som händer framåt däremot, det vet vi inte ännu.

Detsamma, älskade Ing-Marie! Mina tankar är hos dig hela tiden oxå och när jag tänker på dig hoppas jag så innerligt att du mår så okej/bra som det bara är möjligt! Du förtjänar verkligen att må bra! Och det gör så otroligt ont i mig att veta hur dåligt du mår hela tiden. :( :(

Kramar och kärlek till dig, finaste MEdkämpen min! <333 <333
Hanna Andersson

2 Anonym
skriven :

Jag vet att ni har fina grannar. Det är en trygghet för alla.Det gör lika ont i mig när jag läser hur dåligt du mår. Som du skrev: det är svårare att se svart på vitt hur dåliga vi är. Men vi fortsätter vår kamp tillsammans. Kramar🤗❤️❤️💙💙💙I-M

Svar: Det är en otrolig tur att vi har så fina vänner, ja det är en trygghet, verkligen! Vi fortsätter att kämpa tillsammans, det kommer vi alltid göra, Ing-Marie! Jag älskar dig av hela mitt hjärta!
Stora kramar och kärlek <333 <333
Hanna Andersson