hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Igår fick vi finbesök! Och finbesöket är kvar än! ❤️

Igår eftermiddag vid 17-tiden kom min och Linas yngsta kusin Jonas hit på besök. Han skulle få egentid med sin moster och ingifta morbror och kusiner samt Sofia och Trisse! 
 
Tanken och planen var också att han skulle sova över här hos oss och det har han gjort. 

Idag efter frukost ska mamma, Lina och Sofia ta med honom ut på stan och se sig om och någon gång framåt lunch kommer hans föräldrar (min och Linas moster och ingifta morbror) och hämtar hem honom. 

Jag hoppas verkligen att Jonas har trivts med att vara här hos oss. Vi har i alla fall trivts väldigt bra med att ha honom här hos oss. 

Trisse har också tyckt att det har varit väldigt roligt att ha besök av en av hans mammors kusiner! 🐶❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: