hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

En helg på landet! ❤️

Vi har varit ute på landet i helgen. Mamma, pappa, Trisse och jag åkte ut i fredags kväll och Lina och Sofia kom ut dagen efter vid lunchtid. 

Jag orkade egentligen inte alls åka men alla andra ville väldigt gärna åka ut och jag kan inte vara ensam hemma en hel helg så jag fick åka med ut jag också. 

Trots att jag mår så extremt dåligt, extra dåligt efter operationen som jag ännu inte hämtat mig från trots att det var två veckor sedan igår, har jag ändå fått en så okej helg som det gått att få där ute i stugan och det är jag glad för. 

Jag tycker ju v mycket om att vara där ute. Trisse också! Och träffat våra älskade bonushundar Tyra och Tjorven har vi gjort, vilket vi var väldigt glada för, inte minst Lina, Trisse och jag. 

Denna superfina bild tog jag i lördagskväll klockan 22.26. Väldigt vackert och en nästan magisk himmel. ❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: