hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Sommaren och semestrarna varar inte för evigt!

Nej, de gör ju inte det!
 
Sommaren är för visso inte slut än, augusti månad har inte ens börjat, det gör den inte för än imorgon, och vi flyttar inte hem än på ett tag. 

Men semestrarna börjar ta slut/har tagit slut för vår familj. Det är så det är när man har tidig semester, men det finns flera fördelar med att ha tidig semester jämfört med sen. 

Mamma har redan jobbat en vecka och börjar alltså sin andra jobbvecka efter semestern imorgon. Pappa börjar sin första dag imorgon efter fyra veckors semester. 
 
Lina och Sofia har båda två en veckas semester kvar. Trisse och jag har flera veckor kvar, fem stycken för att vara exakt, men så har vi ju tagit en extra lång semester i år, tack vare rekommendationer från vår kära mamma/mormor. 

Vi kommer att bo kvar här på landet minst några veckor till, i alla fall så länge vädret håller sig någorlunda stabilt och det inte regnar för mycket. 

Det känns lite jobbigt (psykiskt) för mig att pappa oclsp börjar jobba igen. Lina och Sofia är för visso hemma en vecka till, och det känns bra, men det känns ändå jobbigt att Trisse och jag snart kommer återgå till att vara helt ensamma så många timmar på dagen och kvällen och senare också hela natten. 

Det är alltid jobbigt för mig att återgå till att vara ensam med Trisse så länge när jag preis vant mig vid att det är fler hemma medan jag vilar.
 
Det ger en känsla av trygghet, när någon mer är hemma, som inte finns alls på samma sätt när det bara är Trisse och jag som är hemma. Men men. 
 
Varken sommaren, semestrarna eller vistelsen här ute på landet i sommarstugan varar för evigt. Det vet vi ju. Men det betyder inte att det känns lättare eller mindre jobbigt för det! 

Världens finaste, bästa och mest älskade lille Trisse pojken! 🐶❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Det är konstigt hur dagarna och tiden rinner iväg trots att vi bara ligger och inte gör något. Känns som sommaren snart är över när vi går in i augusti. Men så skönt för dig att du är kvar i stugan ett tag till. Känslan av ensamhet är tärande. Trots att vi är två här hemma är jag mest ensam på mitt rum. Jag är så glad över att du har världen bästa Trisse hos dig. Klappa om honom extra mycket från mig. Stor varm kram till dig mitt hjärta. Älskar dig❤️🐶❤️👩‍❤️‍💋‍👩😘❤️🤗💙💙💙I-M