hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Mitt mål med denna dag är att jag ska…

...publicera ett helt gäng med kommentarer som ni, mina kära läsare, varit så snälla och skrivit till mig och som jag dessvärre inte alls orkat varken kolla på och än mindre publicera (och eventuellt svara på) på grund av att jag mått så extremt, otroligt dåligt det sista. 

Jag hoppas verkligen att jag har kraft tillräckligt att lägga några minuter på era fina kommentarer idag. Det är mitt mål i alla fall! 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Min kommentar försvann, vet inte om du fick den så jag skriver igen.
Det är inte nödvändigt att ta av den energi som du inte har. Självklart är det roligt när du svarar och kommenterar. Men ta inte slut ännu mer på dig själv för att svara. Ha en dag min älskade vän❤️❤️🐶❤️❤️💙💙I-M