hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Idag är det måndag och sista januari…

Den sista januari är alltid en speciell samt en aning deppig dag för vår familj. Det var nämligen just den 31:e januari som min och Linas farfar dog.
 
Han dog den 31:e januari 2008. Det är alltså hela 14 år sedan han dog, 73 år gammal. Han skulle fyllt 74 år senare samma år, den 3:e september. 
 
Idag är alltså en känslosam och tuff dag rent mentalt på grund av att det, som sagt, är 14 år sedan vår högt älskade farfar dog idag. 

Nu är det dags för oss att skratta, eller åtminstone le, tillsammans! Let's laugh! 


Det är ingen dålig Superpower det där! 😂 
 
Så sant som det var sagt! 👍 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

En ledsam dag för er. Men han finns i erat minne och hjärta. Min pappa gick bort för 14 år sedan i april. Kan inte förstå att det är så många år sedan.
Men tack för att du får oss att skratta eller i alla fall le. Jag har väntat på telefonsamtal från min läkare. Oroar mig i dagar innan. Jag är så väl förberedd när hon ska ringa. Så ringer en samordnare samma tid 13.30 och talar om att läkaren inte är där. Luften gick ur mig totalt. Men ska få en halvtimmes tid med henne nästa vecka. Tack för att du bjuder på dig. Kramar mitt hjärta❤️❤️🤗🐶❤️❤️👩‍❤️‍💋‍👩💎💙💙I-M

Svar: Ja, det är en ledsam dag och en dag med mycket saknad efter farmor och farfar. Lina och jag umgicks väldigt mycket med vår farmor och farfar. Vi var mycket hos dem, både i deras lägenhet inne i stan (de bodde bara två-tre minuter med bil från oss) och ute i stugan bodde vi tillsammans med dem hela somrarna, vi i friggeboden och farmor och farfar i stugan. Så de betydde (och betyder fortfarande såklart) otroligt mycket för oss.

Jag beklagar, Ing-Marie <333 Det är alltid otroligt tufft att förlora en person man står nära. Inte minst en familjemedlem och/nära släkting. Ja, visst går tiden fort! Helt otroligt fort!

NEJ! Sådant får bara INTE hända. Det är exakt samma för mig. Alltså verkligen EXAKT samma som du beskriver att du har det, exakt så är det för mig och jag hade reagerat på precis samma sätt som dig om jag fått samma besked.
Jag är så ledsen för din skull, Ing-Marie. Så ledsen! :( :(
Hoppas att det går vägen nästa gång samt att du klarar detta utan att krascha efteråt. Jag håller tummar och tår för det och jag tänker på dig. Det gör jag alltid, som du vet! <333 <333

Tack själv, älskade du! Tack för att du läser och tack för att du kommenterar så fint samt stöttar mig och är så omtänksam och snäll! Du är helt fantastisk, Ing-Marie och du betyder massor för mig och jag älskar dig! <333 <333
Hanna Andersson