hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Nu är jag tillbaka här på bloggen igen efter operationen!

Jag opererades i tisdags morse. Det blev ännu en lång operation, jag var sövd i sju timmar. 

Vi spenderade sedan natten på sjukhuset, mamma och jag, och jag mådde alldeles på tok för dåligt för att orka få ut ett inlägg igår. Jag är ledsen för det men det kunde inte hjälpas. 

Jag mår katastrofalt dåligt såväl fysiskt som psykiskt. Att vara mycket svårt kroniskt multisjuk är otroligt påfrestande och i mitt fall också otroligt plågsamt redan som det är. 

Och att vara nyopererad på det är ingen hit. Jag helt extremt dåligt på precis alla sätt och vis. 

Nu till den slutliga frågan? Hur gick operationen? Kortfattat gick det åt skogen. Också denna operation misslyckades helt och både jag och resten av familjen känner oss milt sagt väldigt förkrossande över detta. 

Jag försöker att putta det framför mig, att operationen blev helt misslyckad, för jag orkar inte ta in att också denna operationen gick åt skogen. Jag orkar inte...
 
Det är fantastiskt mysigt att vara hemma med Trisse igen! 🐶❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Mitt älskade hjärta 😥 Blir Helt förtvivlad när jag ser vad som hänt. Det som absolut Inte fick hända. Förstår att du inte orkar tänka på det nu. Men tack för att du tog dig ork för att berätta. Har varit Så orolig för dig. Tittade hela dagen igår om du fått ut något här på bloggen. Det här hade jag inte väntat mig. Och helt säkert inte ni heller. Christer hälsar så mycket till dig. Han tycker också att du borde fått nog nu. Min mamma frågade också hur det gick för dig. Då visste jag ju inte det här. Så vi är många som tänker på dig. Nu får du ta det lugnt tillsammans med Trisse. Stor Varm Kram. Min älskade hjärtevän.💖💖🐶💖❤️‍🩹❤️‍🩹👩‍❤️‍💋‍👩😘😘💙💙💙I-M

2 Hannas krypin
skriven :

Ledsamt att läsa. jag tänker på dig.

3 sandra ledin
skriven :

Så underbart att se dig skriva igen. Att du inte orkade igår är helt förståeligt ❤️
Men va ledsen jag blir att höra att operationen inte gick som planerat. Massa styrke kramar ❤️🌺❤️

4 Åsa
skriven :

Så tråkigt att höra om operationen :-( all styrka till dig och dina nära.

5 Maria
skriven :

Nej vad otroligt tråkigt att dom inte lyckades igen!!! Fy… Det kanske är jättesvårt, jag vet inte, men det känns verkligen inte bra att det blev så igen. Ledsen för din skull, Hanna!

6 Anonym
skriven :

♥️