hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Jag fortsätter att vila, vila och vila ännu, ännu mer...!

Jag har inget annat val än att göra just det, fortsätta att vila och inte göra något annat än att just vila, efter begravningen som jag är mycket kraschad efter. Men trots svår krasch är jag väldigt glad att jag kunde ta mig iväg till begravningen. Det känns bra i mitt hjärta. 
 
Jag mår katastrofalt dåligt, verkligen riktigt jäkla dåligt. På alla sätt och vis, tyvärr. Jag lider något så extremt mycket och det är verkligen så att varje dag och varje natt är en kamp att bara försöka stå ut och försöka fortsätta överleva.  

Det är INTE lätt när det är svårt. Det är ett som är säkert. 
 
Japp! Exakt så är det! Och faktum är att jag aldrig tycks bli färdig med att göra ingenting! 💙
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Tänk om vi kunde vila bort utmattning och smärta. Jag vilar precis som du gör. Men blir sämre och sämre. Det är mycket stress nu, samtidigt som det inte händer någonting. Får ingen hjälp eller stöd från vården alls. Men vi fortsätter vår kamp, dag för dag tillsammans.
Varm mjuk kram🤗🤗🤗
Min älskade Hanna🫶Min ME-d kämpe.❤️❤️🐶🐾❤️❤️👩‍❤️‍💋‍👩💙💙💙I-M

Svar: JA, tänk OM! Det hade varit helt fantastiskt om det var möjligt! Det är verkligen hemskt och så väldigt frustrerande att vi båda två fortsätter att bli sämre och sämre trots att vi inte gör annat än att vila- med undantag från begravningen och det som rör operationen för min del vill säga!
Nej, det är väldigt dåligt med stöd och hjälp från dem.
Ja, vi fortsätter kämpa tillsammans, dag efter dag, tillsammans är vi starkare!
Kramar och all kärlek, finaste du <333 <333
Hanna Andersson

2 Heléna
skriven :

Jag förstår att det tog extremt mycket energi av dig att klara av att vara med på begravningen och som du är väl bekant med vid det här laget så tar det mycket, mycket längre tid för någon med sämre förutsättningar att orka göra saker att återhämta sig efter att man har varit med om något så energikrävande som en begravning. Jag hoppas att solen, alla vackra blommor som slår ut i blom nu och kärleken från Trisse hjälper dig att hitta kraft snabbare. Massor av stora kramar mina älskade, finaste bästa Hanna 💖💖💖

Svar: Ja, det tog otroligt mycket energi. Och att gråta är också en stor ansträngning och jag har aldrig tidigare gråtit så mycket som jag gjorde på Christins begravning. Men jag är ändå väldigt glad att jag med mycket hjälp kunde ta mig dit. Tack så mycket för allt det fina, omtänksamma du skriver, Helena! <3 <3 <3
Massor av stora kramar tillbaka till dig, världens finaste, bästa och älskade Helena <3 <3 <3 <3
Hanna Andersson