hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Det är lite väl mycket just nu…!

Jag var med och firade min älskade pappa på hans födelseda igår. Jag vilade hela dagen och var med ett tag på kvällen, liggandes i soffan så gott som hela tiden. Det är inte på alla kalas eller under alla födelsedagsfiranden som man kan ligga i soffan och ändå vara delaktig.
 
Men firandet för pappa anpassades såklart så att jag också skulle kunna vara med och det var jag och det är jag väldigt glad för. 
 
Jag har legat helt sömnlös hela natten och jag grät vid flera tillfällen i natt, så min kudde blev helt blöt, på grund av att jag hade (och har nu med) så horribelt, fruktansvärt ONT precis överallt i hela kroppen. 

Jag är såklart ännu mer totalt jätteutmattad idag efter firandet igårkväll men trots detta ska pappa och jag iväg på ett vårdbesök idag. Vi ska till Mölndals sjukhus för jag ska göra en undersökning som avgör om jag är benskör eller inte. 

Jag måste göra den undersökningen då det ingår i den stora utredning jag gör, den som har med Endokrinologi att göra. Det är verkligen ingen bra timing alls att undersökningen är idag. Men men.
 
Det är lika bra att få den gjord. Och det finns ingenting alls som säger att det hade varit lättare att göra undersökningen samt klara av bilåkningen på fredag...! 
 
Trisse och jag ska vila så gott vi kan fram tills det att pappa och jag måste åka iväg till undersökningen som är kvart i tre i eftermiddag. Jag hoppas att det går så okej som det bara kan gå i eftermiddag!
 
Min älskade lille Trisse pojk som är så underbar att vila tillsammans med. 🐶❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Förstod att det skulle ta hårt på dig igår. Men själen måste få sitt ibland.
Bra att du ska få den undersökningen. Den är inte jobbig alls. Men det räcker med att ta sig dit. Jag har Osteoropos och har blivit 10 cm kortare. Självklart är det otroligt smärtsamt när kroppen krymper och allt komprimeras. Ryggen tar hårt på att tryckas ihop, vilket jag vet att du har stora problem med. Ryggsmärta alltså. Det finns medicin som stoppar sjukdomen. Men en endokronolog kan se så mycket mer. Jag hoppas verkligen att du kan få hjälp av undersökningen. Önskar dig ett stort lycka till idag. Vet hur tufft det blir, men bra att du kommer dit. Du är i mina tankar extra mycket idag. Kramar🤗❤️🐶🐾❤️👩‍❤️‍💋‍👩😘🥰💙💙I-M

2 Anonym
skriven :

Hoppas det gått bra idag! 💗