hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 26 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Dagens inlägg består av söta och roliga bilder! ❤️

Det blev ju inte ett vanligt måndags inlägg med roliga bilder eftersom att pappa fyllde år i måndags och jag skrev ett grattis-inlägg till honom då istället. 
 
Så jag tänker att jag gör en form av ett roligt inlägg idag, som kompensation för att det inte blev ett vanligt, roligt inlägg i måndags. Men dagens inlägg är inte enbart roligt utan också väldigt sött. 

 
Peace out! ✌️

 
Där lär katten bli sittande ett tag. Det är bara att hoppas att den inte har en tid att passa! 😬
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: