hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Jag behöver verkligen skratta...

...och jag både hoppas och tror att det är fler än jag som känner samma sak.
 
Så nu är tanken att vi allihop ska skratta tillsammans åt de (förhoppningsvis) roliga bilder jag valt ut för denna dag. 

 
 
 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Jag skrattar tillsammans med dig. Det behövs verkligen i dessa dagar. Tack för att du tar av din lilla ork för att roa oss. Ha en dag min fina❤️❤️🐶❤️👩‍❤️‍💋‍👩😘I-M

Svar: Det är så härligt att du gör det! Tack så hemskt mycket för det, kära du! <333 Tack så mycket själv för att du läser, kommenterar och stöttar mig så helt fantastiskt som du gör!
Stort tack för det <333 <333
Hanna Andersson