hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 26 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Trisse rockade sockar i förrgår! 🐶❤️

Japp, det gjorde han allt, unge herr Trisse! I förrgår- alltså i söndags, den 21 mars, var det internationella Downs syndrom dagen och ett sätt att uppmärksamma den viktiga dagen är att rocka sockorna! 

Och vad innebär då det? Jo, det innebär helt enkelt att man bär olika strumpor på fötterna, till exempel en randig på ena foten och en prickig på andra foten. 

Och varför gör man då detta? Jo, det gör man för att visa omvärlden att det är okej att vara olika. Att vi alla människor är olika varandra och att det är okej! Vi är ALLA LIKA MYCKET VÄRDA och att vara olika är bra!  

Såhär stilig var Trisse igår när han rockade sockorna! 
 

Det var inte så lätt att röra sig, för att inte säga helt omöjligt att gå, i mammas (mina) alldeles för stora strumpor, tyckte Trisse. Men visst var han söt när han rockade sockorna för allas lika värde! 🐶❤️
 
Lina, min älskade syster, har tagit det här med rocka sockorna ett steg längre. Hon gör det varje dag, året om och det har hon gjort i ett antal år. Det är väldigt fint av henne, tycker jag. 

Och budskapet i sig är fantastiskt fint! Vi är alla unika, vi är alla olika. Ingen är den andra lik och det är okej! Det är något bra. Tänk så tråkigt det hade varit om vi alla var exakt likadana! Olika är bra. 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Söta Trisse🧦❤️Klart att han och en av mammorna rockar sockor👍.
Jag har inga sockor på mig men tänker på alla människors rättigheter varje dag. Finaste familjen❤️❤️🐶❤️🤗👩‍❤️‍💋‍👩😘🌻🍀🌻🍀☀️I-M

Svar: Visst är han söt! Otroligt söt! Ja, det gjorde han och Lina gör ju det varje dag året om! <3
Jag har inte heller sockar på mig men jag är som du, jag tänker på människors rättigheter varje dag jag också!
Finaste, älskade du! <333 <333
Hanna Andersson