hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Det är så orättvist, vissa har en god hälsa genom hela livet och andra har det precis tvärt om!

Ja, visst är det orättvist! Vissa glider genom livet och har inte så mycket mer än en vanlig förkylning och någon magsjuka då och då som stör den annars mycket goda hälsan.
 
Och andra har det som oss som är svårt sjuka i ME och annat. Det är så orättvist så det är inte klokt. 
 
Att ha god hälsa är verkligen inte en självklarhet. Det är en lyx.
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

En god hälsa är verkligen en lyx som underskattas. Inte förrän sjukdomarna slår till förstår man det. Och de som verkligen missköter sig kan klara sig hur länge och bra som helst. Det är orättvist. Ingen kan ta för givet att få leva ett helt liv utan att bli sjuk.
En tanke som alla borde ha i åtanke. Du finns i mina tankar hela dagarna, och min vakna tid. Vet att du har det extra jobbigt nu. Är i samma situation sen många händelser de sista månaderna som blivit för mycket. Men vet att du finns här, som jag finns för dig. Mina varmaste kramar kommer till dig🤗 Min fina underbara hjärtevän.❤️🤗❤️🐶❤️👩‍❤️‍💋‍👩😘🥰💙💙💙I-M

Svar: Du har så otroligt rätt i allt det du skriver! Det är verkligen en lyx och allt annat än en självklarhet att få ha en god hälsa och en frisk kropp och ett friskt psyke.

Du finns i mina tankar hela tiden du med, Ing-Marie! Du är med mig hela tiden, i både tankarna och i hjärtat!
Vi finns här alltid för varandra och tillsammans är vi starka!
Många varma kramar och all kärlek till dig, älskade Ing-Marie <333 <333
Hanna Andersson