hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Frågan är om jag hinner få håret klippt innan februari är slut?!

Redan i slutet av november bestämde mamma och jag att vi skulle se till att få boka en tid till min frisör i januari så att jag skulle få mitt hår avklippt en bit. 

Men vips så tog januari månad slut! Då tog vi ett nytt beslut, att håret måste klippas innan februari månad är slut. Det är mycket tveksamt om vi kommer att klara det vi bestämt. 
 
Vi får se hur det går, helt enkelt. Och om det nu blir så att februari också hinner ta slut så finns det som jag ser det två alternativ. 

Antingen tar vi ett nytt beslut och hoppas att det är under mars månad som jag kommer få håret klippt en bit. Alternativ nummer två går helt enkelt ut på att mamma och Lina ska klippa av håret en bit. 

De två har tillsammans gjort det flera gånger förr och de kan göra det igen! Mitt hår behöver klippas, så är det bara! 

Sen när det äntligen blir av och vem det är som utför själva klippandet återstår att se! 

Såhär har det sett ut en gång några minuter efter att min fina, snälla och rara frisör klippte mig! 
 
Och såhär har det sett ut en gång några minuter efter att min kära, älskad mamma och syster hade klippt mig! 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Vilket fantastiskt hår du har. Verkar som din mamma och Lina gör ett bra jobb med att klippa dig👍Då behöver du inte iväg till frissan. Även om det är trevligt att bli omhändertagen där. Otroligt att ditt hår är så fint trots ditt mående och mediciner. Härligt. Ha en dag min kära vän❤️❤️👩‍❤️‍💋‍👩❤️❤️🐶❤️❤️🤗I-M

Svar: Tack så mycket, älskade du! Du är så otroligt snäll och rar mot mig, Ing-Marie! <333 Jodå, Lina och mamma gör absolut ett bra jobb. Men de är (såklart) inte lika duktiga som en riktig frisör.
Det är så otroligt skönt att inte behöva ta mig iväg till frisören. Det hade jag ändå aldrig orkat.
Ja, eller hur! Jag kan bara INTE förstå hur både mitt hår och mina naglar växer så och fortfarande är av så bra kvalitet trots mitt dåliga mående och alla starka mediciner jag äter. Jag kan inte förstå det! Men jag klagar inte, såklart! ;)
Ha en dag, min älskade finaste vän <333 <333
Hanna Andersson