hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Bakfull utan något alkoholintag...!

Jag vaknar varje morgon och känner mig bakfull. De som varit bakfulla vet känslan. Den tryckande huvudvärken, den utmattade känslan i kroppen. Humöret som kanske inte är på topp. Jag känner så varje morgon. Plus att jag vaknar upp med allt annat också, såklart, så som helvetisk värk, yrsel och utmattning/trötthet, trots att jag inte gör annat än ligger och vilar, vilar och vilar. 

Jag dricker inte mer än någon öl/några få glas vin på helgen, ja inte ens varje helg. Ändå känner jag mig totalt bakfull när jag vaknar. Orättvist, att vara bakfull, utan att ha druckit så mycket som en droppe alkohol. Det är därför jag kallar det "bakis på ME-vis". Bakfylla utan alkoholintag.

Yes, god morgon då! Det är alltid lika härligt att starta varje ny dag och inse att man är fast i denna kropp, med denna hjärna, en dag till. Jag lider verkligen något helt otroligt mycket. Jag mår helt och hållet katastrofalt dåligt. Och bakfyllan varje morgon gör inte direkt det hela bättre. Snarare tvärt om!

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Tänk om vi kunde säga God morgon och verkligen mena och känna det någon gång. Att vakna till en ny dag som aldrig är ny egentligen. All smärta och utmattning finns kvar så fort man öppnar ögonen. Alla dagar ser precis lika ut. Jag har börjat tappa bort vad det är för dag. Har haft svårt ibland att komma på vilken dag det är. Men nu är jag helt dagvill. Ingenting som bryter av dagarna. Förutom idag när min läkare från VC ringer. Får ju ingen hjälp av dem. Så jag måste höra hur hon tänker fortsätta med mig. De vill nog helst att jag byter VC. Chefen sa det många gånger under samtalet förra veckan. Jag ifrågasätter för mycket och är för komplicerad för dem. Det blir svåra stresspåslag efter varje samtal. Men så länge jag ser att du orkar så gör jag också det. Läser varje morgon för att se hur ditt läge är för dagen. Hoppas att du känner att sprutorna har hjälpt smärtan i käkarna. Tänker så mycket på dig min vän. Ha en dag.Varmaste kramar kommer till dig.🤗🤗❤️❤️🐶❤️❤️🌹🍃🌹🍃🌹🍃❤️👩‍❤️‍💋‍👩😘😘I-M

Svar: Ja, tänk om vi kunde säga god morgon och en enda gång mena det. Vi måste kämpa på och inte ge upp, vi får kämpa tillsammans och hämta kraft i att vi har varandra. Tänker mycket på dig också, min älskade vän. Varma kramar till dig <3333
Hanna Andersson