hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 26 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Min älskade pappa plockade en superfin bukett vitsippor till mig! ❤️

I förrgår kväll var pappa iväg och hjälpte hans bästa vän att flytta ett tungt bord. På vägen hem passerade han havet av vitsippor som är utanför vårt hus.
 
Vitsipporna har verkligen tagit fart och börjat växa och slå ut de senaste dagarna. Pappa plockade en bukett med vitsippor samt några stycken söta små blå blommor som växer i vår trädgård. 
 
När pappa kom in gick han raka vägen in till mig, mamma och Trisse. Vi låg och vilade på soffan tillsammans under en filt.

Pappa hade händerna bakom ryggen och gömde blommorna men mamma förstod direkt att det var blommor han höll bakom ryggen så hon blev glad och drog upp mig till sittande läge.
 
Min älskad, finaste och världens snällaste och mest omtänksamma pappa sträckte fram den underbara lilla buketten och visade mig. Sen hämtade han en perfekt passande liten vas överraskningen var fulländad! 

Jag blev så otroligt glad och faktiskt också lite rörd när pappa sträckte fram buketten och visade mig den. Jag blev så förvånad över att det var just pappa, och inte mamma, som plocklade blommorna till mig.
 
Detta för att pappa inte direkt brukar plocka blommor särskilt ofta. Det gör däremot mamma, hon plockar blommor betydligt oftare.
 
Men pappa är otroligt snäll och omtänksam och han kände nog att jag behövde muntras upp en aning. Det är väldigt, väldigt tufft allting med mig nu, mer än vanligt, så pappa tänkte helt rätt. En fin bukett med vitsippor och små blå blommor i var exakt det jag behövde för att muntras upp litegran. 

 
 
Här har vi då den underbart söta lilla buketten, medtadels bestående av vitsippo, men också en blå söt liten blomma.
 
Tack så mycket, världens finaste, bästa och mest snälla och omtänksamma Pappa! Tack, älskade du. ❤️❤️❤️
 
Du gjorde mig otroligt glad och nu står de i mitt rum och lyser upp både själva rummet och mitt sinne. Alla blir glada av blommor! Så är det bara! 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Du är så lyckligt lottad med så mycket kärlek omkring dig. Att få en så fin liten bukett betyder så mycket. C var ut till ett friluftsområde och promenerade en av de fina dagarna. Förr fick jag bilder, men inte nu längre. Han berättade om sipporna, frågade om han tagit någon bild. Men det hade hsn inte. De stod vid vägkanten så det var svårt att stanna. Men jag brukar inte få bilder längre när han är ute på något. Så stort Tack för att du delar med dig av alla fina blommor och allt annat du bjuder på. Jag njuter varje gång av dem.
Ha en dag min fina vackra vän.❤️🐶❤️👩‍❤️‍💋‍👩😘🌷🌻🥀🌼🌷🌻I-M

Svar: Ja, du har verkligen helt rätt i det! Jag är otroligt lyckligt lottad på det viset och det är jag så glad och tacksam över! Ja, det betyder mycket för mig, både att få en bukett blommor så ibland samt att få bilder skickade till mig från naturen och släktkalas och allt sådant som jag aldrig är med på.
Jag har världens finaste familj och det är för evigt otroligt glad och tacksam över! <3
Självklart delar jag med mig av natur-, blom-, och djurbilder till er, mina kära läsare! Jag tycker om att dela med mig av sådana bilder, samt de roliga bilderna på måndagar, och jag blir alltid lika glad när bilderna uppskattas.
Ha en dag, min älskade, finaste, vackra vän <333 <333
Hanna Andersson