hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Jag hoppas innerligt att pappa blev nöjd med firandet av hans födelsedag igår! ❤️

Idag är det måndag morgon och det brukar normalt sett innebära att dagens inlägg är av sådant slag att det förhoppningsvis ska få oss allihop att skratta tack vare blogginläggets innehåll. Några roliga bilder. 

Men då min älskade pappa fyllde hela 55 år igår vill jag skriva en text om det och den texten utgör dagens inlägg.
 
Men det är väldigt viktigt för mig att vi allihop får en chans att skratta, eller åtminstone dra lite på munnen. Så det får helt enkelt bli så att det roliga inlägget publiceras imorgon istället. För visst är det väl så att det är bättre sent än aldrig? Bra, då säger vi så! 
 
Jag hoppas av hela mitt hjärta att pappa fick en fin födelsedag igår. Jag vet i alla fall att han (och mamma och Lina också såklart!) var väldigt glad att jag var med och åt. 

Jag värdesätter de stunderna, då vi allihop sitter samlade kring ett bord, otroligt, otroligt mycket och jag vet att de andra också gör det.
 
Så just det, att vi åt tillsammans alla fyra, var med och bidrog till att pappa fick en jättefin födelsdag igår. Att han fick tre olika presenter (eller fyra beroende på hur man ser det!) bidrar det med!
 
Att vi, Lina och jag och mamma och Trisse allihop kramade och pussade honom och berättade för honom hur mycket vi älskar honom och hur mycket han betyder för oss, något barnbarnet unge herr Trisse Bärfis gjorde på sitt eget lilla sätt och vis, borde gjort att pappa blev helt och fullt nöjd och glad med sin dag. 
 
Här har vi honom, 55-åringen och min mycket högt älskade pappa. Jag är så otroligt glad och tacksam att Lina och jag hade den stora turen i livet, bland all otur, att få just våra föräldrar.
 
Jag älskar pappa (och mamma, Lina och hundarna, men nu handlar det om pappa) mer än ord kan beskriva. Jag älskar honom så otroligt mycket att tårar sipprar fram i mina ögon om jag tittar på honom för länge, tårarna kommer av ren och skär kärlek, för att kärleken till pappa känns så galet stark där och då. Pappa är mitt ALLT och jag älskar honom MEST. 

TACK pappa för att just DU är min pappa. Jag vet att du inte fick den enklaste dottern i mig med alla mina sjukromar, mediciner, begränsningar och symtom. Och jag vet att mitt lidande plågar dig nästan lika mycket som det plågar mig. 

Men en sak är i alla fall säker. Och det är att du aldrig någonsin skulle kunnat få en dotter som älskar dig mer än jag gör. Och det säger/skriver jag med 100 % säkerhet! 

Jag älskar dig så och jag hoppas att du fick en fin födelsedag igår som du känner dig glad och nöjd med. Nu börjar ditt 55:e år och jag tycker att vi allihop, hela familjen, ska hjälpas åt för att försöka göra detta år till ditt bästa år hittills. Jag älskar dig mest, Pappi! /Din Hanna ❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Självklart är din pappa nöjd med sin födelsedag med all uppvaktning och kärlek han får av er. Skratta behöver vi göra vilken dag det än är. Trevligt att få höra om gårdagen och att du kunde vara med.Vet själv hur glada familjen blir om jag är med en stund vid fikat. Här vlir det kalas för ett av barnbarnet på vår altan. Så vi hoppas på skapligt väder. Vi kan ju inte träffas inomhus än. Hoppas att du inte är alltför utslagen idag efter festandet igår. Kramar och kärlek till dig mitt hjärta❤️❤️🤗❤️🐶❤️❤️💙💙I-M

Svar: Ja, jag hoppas verkligen det och jag tror att du har rätt! Ja, de blev såklart väldigt glada och nöjda att jag kunde vara med så jag är också väldigt glad och nöjd att det var fysiskt möjligt för mig att vara med. Det är ju tyvärr långt, långt från alltid som det är en möjlighet. Åh så mysigt med kalas för barnbarnet. Jag hoppas att du orkar vara med lite. Ja, det är ju så. Jäkla Coronan som ställer till det så!
Kramar och kärlek tillbaka till dig, älskade du <333 <333
Hanna Andersson