hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Nu är det måndag igen! Och ni, mina kära läsare, vet vad det innebär! 😂

För ett tag sedan läste jag en artikel i någon tidning, jag minns dock inte vilken just nu, att måndag är den veckodag som folk tycker minst om. 

För att hjälpa till och göra måndag till en lite mer uppskattad och rolig dag bjuder jag på ett (förhoppningsvis) roligt blogginlägg denna måndag också! 
 
Jag hoppas verkligen att det uppskattas! Nu kör vi, let's laugh!  
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Naturligtvis uppskattas dina bilder och texter varje måndag. Jag behöver verkligen något att se fram mot nu. Det är inte alls bra. Alla krascher jag haft har tydligen bestämt sig för att stanna. Plus att magen är mycket sämre. Har aldrig varit direkt orolig för mina sjukdomar. Men nu är jag det eftersom jag inte kan äta och kan inte få dropp om det går för långt. Vet att du också har stora magproblem. Har du fått någon diagnos eller hjälp för den?
Vi hade en trevlig fika stund med mamma och med sonen& fam på FaceTime igår. Men trots sängläge kraschar jag efteråt. Det är verkligen hopplöst med alla sjukdomar. Lider så mycket med dig som drabbats så hårt. Skickar varma kramar till dig. Ha en dag min älskade vän.❤️❤️🐶❤️👩‍❤️‍💋‍👩❤️🥰😘😘💙💙I-M

Svar: Det gläder mig väldigt mycket att du uppskattar måndagarnas blogginlägg. Det gör mig verkligen glad! <3 Åh nej, Ing-Marie! Så otroligt jobbigt och tufft för dig. Jag lider verkligen med dig och jag önskar så att det fanns något jag kunde göra för dig som skulle få dig att må bättre. Jag är så ledsen för din skull att du har det så här väldigt tufft. :(
Det låter ju inte alls bra att du inte kan äta. Det gör mig också väldigt orolig.

Ja, jag har ju en refluxsjukdom som jag är svårt drabbad av och som ger mig mycket bekymmer och symtom dagligen, trots att jag behandlas för den.
Och så har jag ju också en inflammatorisk tarmsjukdom som min Mage-tarm-läkare fortfarande utreder och undersöker för att få ett korrekt namn på diagnosen, vilket jag ännu inte har.

Åh så mysigt och trevligt det låter att ni "träffades" på FaceTime. Verkligen mysigt. Och härligt att få vara lite social även om jag vet att det såklart straffar sig efteråt, hårt i värsta fall.

Visst är det hopplöst med alla sjukdomar! Verkligen hopplöst. Jag lider så med dig!
Ha en dag, älskade, finaste du! <333 Massor med kramar och all kärlek i världen till dig från Trisse och mig <333 <333
Hanna Andersson