hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 25 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

All I want for Christmas is... a CURE! 💙

Jag vet inte om det är för tidigt att börja önska sig saker/gåvor till Jul redan nu? Men jag vet i alla fall vad jag önskar mig och denna önskning, denna gåva jag vill ha är något jag önskat mig i så många, många år! Och nu önskar jag mig den mer än någonsin! 

 
Allt jag vill ha till Jul är ett botemedel mot ME! Så är det bara! Det är det jag vill ha, det jag önskar mig allra mest! 💙💙💙
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Den önskelistan håller jag med om. Speciellt för din del. Det är snart jul så vi får önska på så mycket vi vill. Våra önskningar måste slå in snart. Tills de gör det fortsätter vi vår kam tillsammans. Ha en dag älskade fina kämpande Hanna. Varma mjuka kramar till dig.💖💖🤗🤗🐶💖💖😘⭐️🌟💫💙💙I-M

Svar: Jag önskar ett botemedel för oss ALLA ME-sjuka, framförallt för oss som är svårt sjuka. Ja, vi får önska på så mycket vi vill, det har du helt rätt i tycker jag!
Jag håller med! De bara måste slå in snart!
Vi fortsätter såklart att kämpa tillsammans och vi ger aldrig upp. Tillsammans är vi starka!
Ha en dag, älskade, finaste Ing-Marie! Massa kramar och kärlek <333 <333
Hanna Andersson

2 Anonym
skriven :

Önskar jag kunde ge dig det. Men du finns i mina tankar! 💙

Svar: Tack så mycket! Det önskar jag med! Tack och detsamma! <3
Hanna Andersson