hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Vackert äppelträd som blommar och flytt ut till sommarstugan!

Precis som rubriken talar om ska vi allihop åka ut till landet, till vår sommarstug. Imorgon (torsdag) är det ju en röd dag och varken mamma eller pappa arbetar på fredag.
 
Lina däremot arbetar på fredag men det är bara 20 minuter in till stan med bil så hon kommer ut igen på fredag vid fyra när hennes arbetspass är slut och då har vi både lördag och halva söndag kvar ute i stugan. 
 
Det är som alltid tufft och väldigt energikrävande och ansträngande för mig att åka ut till landet och det är enbart möjligt och värt det om vi kan stanna mer än två nätter. Och det kan vi ju nu, som väl är. 

Igår eftermiddag tog mamma några superfina bilder på ett vackert äppelträd som står cirka tio meter utanför vår tomt. Just nu blommar trädet, sedan några dagar tillbaka och det är så otroligt vackert!
 
Jag frågade mamma och Lina om någon av dem ville vara så snälla och ta några bilder på trädet och det gjorde mamma, som sagt, igår. Och nu vill jag dela med mig av dessa underbart vackra blommor! 

Jag har ingen aning om vad detta äppelträd heter eller vad dess äpplen heter, eller när äpplena kommer. Allt jag vet är att det är ett fint träd med fantastiska blommor och jag är glad att det står precis utanför vår tomt så vi kan se det och njuta av det! 

 
 
Visst är det otroligt vackra blommor?! ❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Äppelblommorna är ljuvligt fina. Tack för bilderna. Hoppas att det går bra för dig med flytten ut till stugan. All transport är hemskt att gå igenom. Men du får njuta när du kommit fram och vilat dig.Har lite roligt att berätta. Inte så ofta det händer. Jag har lyssnat på Louise Boije Af Gennäs på liveläsning på insta i 52 kvällar. 30 minuter varje läsning. Lagom att orka lyssna. Trots att jag har läst hela mitt liv, men inget av henne. Men hon var duktig att läsa och en bra bok som hon skrivit. Sista gången hon läste utlyste hon en skrivtävling. Hon hade 4 frågor som vi skulle svara på. Jag tänkte att jag försöker, trots att det kändes lite som finkultur. Det var en kamp att skriva. Men fick iväg det. Dagen efter skrev hon och frågade efter min adress. Senare på em hade hon lagt ut 4 utdrag anonymt på insta. På tre av dem var det från det jag hade skrivit. Längre ner stod vinnarna.På tredje raden stod mitt namn. Helt otroligt, jag som aldrig vinner något.Så vinsten är 3 böcker av en triologi av henne. Helt fantastiskt roligt. Var rädd om dig och sköt om dig min fina underbara Hanna. Varma kramar. 💝💖💝💖💝💖💝💖💝🐶💖💝💖💝💖💝I-M

Svar: Ja, visst är de underbara! Både vackra att se på och så doftar de så gott också! Men åh såå roligt att du vann! Helt fantastiskt! Och så härligt att du orkade lyssna i 30 minuter i taget. Det gör mig otroligt glad för din skull, älskade vän! <333
Det förvånar mig inte ett dugg att du vann, Ing-Marie! Du skriver väldigt fint! Det gör du verkligen! <333
Stort, stort grattis till dig, älskade vän! <333 <333
Ibland önskar jag att jag hade Instagram, men det räcker så gott och väl med både bloggen och med Facebook också. Jag har ju inte ens energi tillräckligt för att klara av de två. Så att skaffa ännu en sak som tar energi känns inte alls lämpligt! Även fast att jag vill.
Massa massa kramar och kärlek älskade finaste du <333 <333 <333
Hanna Andersson