hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 25 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Vackert äppelträd som blommar och flytt ut till sommarstugan!

Precis som rubriken talar om ska vi allihop åka ut till landet, till vår sommarstug. Imorgon (torsdag) är det ju en röd dag och varken mamma eller pappa arbetar på fredag.
 
Lina däremot arbetar på fredag men det är bara 20 minuter in till stan med bil så hon kommer ut igen på fredag vid fyra när hennes arbetspass är slut och då har vi både lördag och halva söndag kvar ute i stugan. 
 
Det är som alltid tufft och väldigt energikrävande och ansträngande för mig att åka ut till landet och det är enbart möjligt och värt det om vi kan stanna mer än två nätter. Och det kan vi ju nu, som väl är. 

Igår eftermiddag tog mamma några superfina bilder på ett vackert äppelträd som står cirka tio meter utanför vår tomt. Just nu blommar trädet, sedan några dagar tillbaka och det är så otroligt vackert!
 
Jag frågade mamma och Lina om någon av dem ville vara så snälla och ta några bilder på trädet och det gjorde mamma, som sagt, igår. Och nu vill jag dela med mig av dessa underbart vackra blommor! 

Jag har ingen aning om vad detta äppelträd heter eller vad dess äpplen heter, eller när äpplena kommer. Allt jag vet är att det är ett fint träd med fantastiska blommor och jag är glad att det står precis utanför vår tomt så vi kan se det och njuta av det! 

 
 
Visst är det otroligt vackra blommor?! ❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: