hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 25 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Linas planteringar hemma i stan växer och frodas och äter nu fast föda

Linas planterade blommor, eller hennes Plantbebisar, som hon kallar dem, växer och frodas. De finns där hemma.
 
Hon tar väldigt bra hand om dem. Hon vattnar dem varje dag och hon bär ut dem i solen på dagen och sedan plockar hon in dem på altanen igen på kcällen innan hon gör och lägger sig.
 
De kan inte stå ute hela natten för det är fortfarande för kallt. Risken är då att de fryser ihjäl och det vill hon såklart inte när hon arbetat så för att få dem att ta sig och börja växa. 
 
Lina för några dagar sedan att hon precis gått över till att ge Plantbebisarna "fast föda". Jag förstod såklart ingentimg! Fast föda? Det är ju blommor?! Men hon skojade bara till det.
 
Det hon menade med "fast föda" var att hon börjat vattna krukorna med blomfröna (som nu stuckit upp ur jorden) med en liten vattenkanna. Istället för den lilla sprayflaska hon började att vattna dem med. 
 
De har vuxit en hel del och tål därför att vattnas med en liten vattenkanna nu. Lina tog några bilder på dem hemma i onsdags innan vi åkte ut till landet. Jag ska nu dela med mig av dem! 

Titta så fint de har börjat komma upp nu ur jorden! 


Här är samtliga krukor som Lina sått blommor i plus två stycken krukor med sallad som morfar fött upp och gett oss. Visst ser det fint ut! 👍❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: