hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Det enda jag vet är att jag VILL fortsätta kämpa. Men jag vet inte hur det ska gå...

Jag hittade en bild med en liten text härrom dagen och jag tyckte texten var så träffande. Förutom en liten detalj. Därför sparade jag bilden och jag tänker nu visa den för er. 

Jag tycker verkligen att denna text är träffande. Förutom just den sista meningen. För jag vet att jag VILL fortsätta! Jag vill inget hellre än att fortsätta kämpa för min överlevnad och en vacker dag vill jag också kunna LEVA. 
 
Men det sista som står, efter det sista kommatecknet, ä däremot helt sant. Det går inte. Inte så som det är nu. Inte så som jag har det nu. Inte så som jag mår nu. 

Jag kämpar och krigar och kämpar och krigar och står ut år efter år med mer och mer. Men jag känner mig inte stark. Och jag vet inte alls hur jag ska klara här. Jag vet inte ens hur jag ska kunna ta mig igen, stå ut med och överleva denna sommar som snart är här!
 
Jag har så mycket jag VILL göra, se och uppleva och jag vill verkligen fortsätta överleva och allra helst leva. Men samtidigt är det så mycket i mig som tynger mig och som säger att det inte går. Jag mår ju så dåligt att jag knappt, väldigt, väldigt knappt ens står ut...
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Hjärtat❤️Du är den största krigaren någonsin mot dina sjukdomar.Stämmer in i texten, förutom det du också tog bort. Min underbara fina Hanna. All kärlek till dig❤️❤️🐶❤️❤️💙💙🌷🍃🌹🍃🌷🍃🌹🍃🌷🍃🌹🍃🌷I-M

Svar: Älskade du <333 Åh tack så mycket för alla fina ord! Tack. Jag känner och tänker helt samma om dig. Du är en av de största, starkaste krigaren jag vet! Du är otroligt stark. Och att du, trots att du är så sjuk och trots att du lider så mycket av smärtor och alla svåra ME-symtom, är så otroligt snäll och omtänksam och givmild är helt enormt. Det är stort. Det tyder verkligen på att du har ett stort hjärta av guld.Att inte bara se andra, utan också förstå och hjälpa andra, när man är svårt sjuk är något av det absolut finaste jag vet. Och precis detta gör du! Tack för det. Tack för att du finns, älskade vän! All kärlek till dig, Ing-Marie <333 <333 <333
Hanna Andersson

2 Sandra
skriven :

Hej! Jag kikar in på din blogg emellanåt. Vet att jag kommenterade detta för länge sedan men wow vad du skriver bra! Man "känner" verkligen det du skriver och du fångar läsaren på ett sätt få som skriver får till. Hade du någongång skrivit en självbiografi eller vilken bok som helst i framtiden hade jag köpt den :)
Jag önskar dig verkligen hälsa och välmående! Du verkar vara en så himla snäll person.
Kram till dig! <3

Svar: Hej Sandra! Åh så glad jag blir av att läsa att du är inne på min blogg och läser då och då. Tack för det, det betyder mycket för mig! <3 Åh tack så hemskt mycket! Jösses! Vilka fina ord du skriver till mig. Jag blir alldeles rörd. Stort, stort tack! Att skriva, texter till bloggen, betyder allt för mig. Det är så gott som det enda jag fortfarande kan göra, men det är en väldigt stor ansträngning!
Så skrivandet betyder med andra ord väldigt mycket för mig. Och det gör denna otroligt fina kommentar också. Tack för mycket för att du skickade den till mig. Tack för dina fina ord.

Och på tal om en bok så är det en väldigt stor dröm jag har, att ge ut en bok! Min syster och jag har redan skrivit en bok tillsammans. Men jag vill skriva en, eller helst ett antal, bok/böcker som ska bli utgivna. Jag drömmer om det, vi får se hur det går. Tack så mycket, än en gång!
Kram <3
Hanna Andersson