hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 25 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Igår gick Trisse och jag på semester! 🐶❤️

Precis så är det! Igår, måndagen den 22 juni, gick Trisse och jag på vår gemensamma semester. Den varar i åtta veckor, det är lagom för oss, så därför har vi alltid kört med just åtta veckors sommarsemester.   
 
Trisse och jag bestämmer själva när vi går på semester. Det har vi gjort enda sedan Trisses första sommar och det fortsätter vi därför med, även för detta år. Jag ansökte om att få ta mina åtta veckor med start på denna måndag. 
 
Förvånansvärt nog, eller inte alls, vi pratade ju såklart ihop oss innan vi skickade in våra ansökningar, begärde han i sin ansökan att få exakt samma dagar. Och vi hade, som väl är, turen att få våra semestrar godkända också i år!
 
Detta betyder alltså att Trisse och jag alltså firade vår första semesterdag igår. Grattis till oss! Detta förtjänar vi verkligen! Hundra gånger om dessutom efter allt extra slit de senaste månaderna, framförallt den senaste månaden, i kampen om tillräcklig (eller åtminstone lite bättre) smärtlindring. 
 
Våra ansökningar om semester funkar på så vis att Trisse godkänner min ansökan och jag godkänner hans. Perfekt när man har så stöttande och generösa medarbetare!
 
Jag skulle inte vilja byta ut honom som kollega (och inte heller som livspartner och son) för allt i världen och jag hoppas och tror att han känner samma med mig, min lille pojk. 🐶❤️ 


Dessa två helt underbara bilder på vår helt underbara Trisse tog jag på Midsommarafton för två år sedan. Lina hade tagit på honom hans PRIDE-fluga och han var så fin så det var inte klokt. Och det lyckades jag fånga hyfsat bra på dessa två bilder, tycker jag i alla fall! Det blev två väldigt fina bilder, om jag får säga det själv. Älskade, underbara, finaste lille Trisse! Som vi älskar dig! 🐶❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Du är rolig du😄. Visst är det tur att ni har varandra. Och att ni är så eniga om er semester. Bra gjort av er båda att bevilja så lång semester. Det är nog inte många som har sån tur med arbetsgivare/ medarbetare. Nu får ni njuta i paradiset hela sommaren. Hoppas att solen kommer tillbaks till er snart. Ha en dag med Trisse min käraste, finaste vän och ME-d kämpe.❤️❤️🐶❤️❤️👭❤️💙💙🐝🐞🦋🕷🕸🥰🤗I-M

Svar: Tack så mycket för allt snällt och fint du skriver till mig! Jag vet inte vad jag gjort för att förtjäna en så fantastisk, helt underbar vän som du är! Tack för att du är min vän, tack för att du är du! <333 Visst är det en otrolig tur att Trisse och jag har varann! Det är jag så glad och tacksam för varje dag! Jag hade inte klarat mig ens en minut utan honom, så viktig är han för mig! <333 Och jag för honom, hoppas jag i alla fall!

Jag önskar så att vi bodde nära varandra, Ing-Marie! Då skulle vi kunna träffas och du skulle också få träffa Trisse och få njuta av hans närhet och sällskap! <333
Vi har en väldig tur, Trisse och jag, som beviljar så lång semester till varandra! Det är verkligen inte alla som har det så bra!

Ha en dag, finaste vän! Jag tänker på dig precis hela tiden, du är aldrig ensam. Du finns alltid i mina tankar och nu och för alltid i mitt hjärta, på en alldeles särskild plats. Glöm aldrig det, du är aldrig ensam och du är alltid och för alltid älskad, av både mig och vår lille Trisse <333 <333
Massa kramar och all kärlek <333 <333
Hanna Andersson