hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Måndag morgon och jag behöver skratta!

Ni får hemskt gärna göra mig sällskap och skratta ni också, mina kära läsare, och på så vis starta denna vecka på ett så fint och positivt sätt som möjligt. 

Vi måste komma ihåg att det är som så att vi beroende på vårt humör och vår inställning till saker och ting kan påverka hur vår dag ska bli. Självklart finns det så mycket vi inte kan styra över.
 
Men vår inställning är en av de saker vi kan styra över och därför är det viktigt att vi gör det och att vi väljer att vara så positiva vi kan vara. 
 
Nog om det, nu är det dags för oss att skratta och på så vis få en så fin start på måndag morgon, på denna vecka, som vi bara kan! 

 

 
 
Ja, exakt så... Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta! Men att skratta är ju roligare, så det är oftast så det blir!
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Tack Hanna, det skrattet behövde jag verkligen efter tårar och dåligt besked från min dotter. Men det är inte klart än med henne. När jag mår dåligt själv blir det mycket värre när det är något som gäller barnen. Hon är vid gott mod, bara jag som larvig mamma som oroas.
Härligt att du ff orkar hitta så roliga bilder med text så man måste dra på munnen. Mycket bättre än att bli ledsen. Det tar så hårt på en när man redan är skör. Hoppas vår lilla Trisse mår lite bättre nu, och att du kan återhämta dig något efter allt som varit. Krama om honom extra från mig❤️🐶. Ha en dag min fina underbara vän❤️❤️❤️🤗🤗🤗I-M

Svar: Tack så mycket själv, älskade Ing-Marie! <333 Det är många tårar som rinner här hos mig också, som du ju vet. Åh nej! :( Nu blir jag väldigt orolig och undrar såklart vad som hänt! Men det förstår jag att du såklart inte vill skriva ut här! Hoppas innerligt att det inte är något allvarligt, Ing-Marie! Du vet vart jag finns om jag kan göra något, lova mig att du säger till mig i så fall, lova det! Så bra ändå att din dotter är vid gott mod. Hälsa henne så gott från mig! <333

Ja, visst är det så! Det är inte klokt så mycket energi det tar när man oroas över sin/sina familjemedlemmar!

Jo, tack! Vår älskade lille Trisse pojk hämtar sig mer och mer, tack och lov!
Han äter fortfarande mediciner två ggr om dagen och ska göra det i en månad till och sedan när denna månad gått ska han tillbaka på återbesök igen.
Då får vi verkligen hoppas, hoppas att han är helt återhämtad och att han då kan sluta med all medicinering!
Vi får fortsätta hålla tummarna för honom och det vet jag att du gör, älskade, finaste, omtänksamma, underbara och helt fantastiska du!
TACK för allt du gör för mig, älskade du! Massa massa kramar och all kärlek till dig mitt hjärta <333 <333
Hanna Andersson

2 Anonym
skriven :

Fin blogg

Svar: Åh, tack så mycket! Jag blir väldigt glad när jag läser dina snälla ord, tack! Jag hoppas att du är här för att stanna, alltså att du vill fortsätta läsa. Det kommer ut ett nytt inlägg här på bloggen varje morgon! Jag uppskattar mina läsare, varenda en av er, otroligt mycket och jag är så tacksam att ni finns! <3
Hanna Andersson