hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Vackra blommor som piggar upp här i vårt hem! ❤️

Jag har inte sovit något alls på hela natten, inte så mycket som en minut. Så nu är jag inte på topp. Hoppas bara att jag får sova något i natt. Jag kommer, såklart, bara bli ytterligare mer kraschad och må ännu, ännu sämre om jag är vaken en natt till. Eller i värsta fall tre dygn. Det är ju tyvärr inte ovanligt alls att jag är vaken i tre dygn. Helt vaken. Men det får vi inte hoppas händer denna helg. 
 
Blommorna vi har här hemma är så fina och så betydelsefulla för mig och de piggar verkligen upp. Även om de inte piggar upp mig rent fysiskt så känns det fint psykiskt att vara omgiven av så många vackra blommor! 
 
 
 
 
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Visst lyser det upp med blommor. Funderar på att skicka efter en gardin till mitt rum med massor av solrosor😄 Den är smått hysterisk, men gör mig glad. Så hemskt att inte kunna få sova. Som är så viktigt för både kropp och hjärnan. Tänker på dig när jag är vaken på nätterna. Men sover någon timme då och då. Kan du somna en stund på dagen någon gång? Tänker att du måste vara så utmattad så du slumrar in av det. Men tror väl egentligen inte på att det fungerar så för dig. Ha en så fin dag som du kan, njut av dina fina blommor. Älskar dig mitt hjärta❤️❤️❤️🐶❤️❤️❤️😘😘I-M
Har fått problem med att skicka och skriva på din blogg. Det har kommit in mycket reklam. Kan det bero på det tror du?🤔

Svar: Ja, verkligen. Det är så fint och härligt att ha blommor hemma. Åh det låter fint! Solrosor är så vackra. Och tillsammans med röda rosor är solrosor Linas favoritblomma. Så den gardinen tycker jag låter väldigt fin och härlig. Det är verkligen otroligt hemskt att inte kunna sova. Det är hemskt. Och så otroligt frustrerande och tufft.
Det händer ibland men inte alls ofta och jag försöker in i det längsta att absolut inte somna på dagen för jag vill kunna sova på natten. Det händer ju tyvärr alldeles för ofta att jag inte gör det sedan ändå. Men jag vill verkligen inte vända på dygnet. Det blir inte bra.
Nej det blir snarare tvärt om för mig. Ju mer utmattad och ju mer sömnbrist jag har desto mer speedad blir min hjärna. Och det i sin tur gör ju det såklart ännu svårare att somna. Det är en ond och galen och helt otroligt plågsam cirkel jag befinner mig i. Och inga sömntabletter får jag.
Kan du kommentera lättare nu? Hoppas det! För mig, det jag kan se, vill säga, är det inte mer reklam än vanligt. Men det är tröttsamt om det är så för dig. Jag tror dock inte att det påverkar kommentarerna, men jag vet inte det säkert. Hoppas att det är lättare att kommentera nu igen. Att problemet löst sig sedan du skrev och skickade denna kommentar! <3
Älskar dig med finaste du <333 <333
Hanna Andersson