hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 25 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Efter ett tungt och känslomässigt inlägg igår är det dags att skratta idag!

Ja, exakt så är det! Hoppas att ni tycker dess roliga bilder är lika roliga som jag tycker! Det får vi strax se. För nu kör vi! 
 
 
Det är vad jag kallar karma! 😂 
 
Oh ja! Det stämmer... hehe 😆
 
 
 
😂😂😂
 
😂😂 Inte roligt att ha en sån hund. Men Trisse är inte alls sådan, inte alls. Han bits inte, absolut inte. Och han dömmer inte någon heller. Han är så snäll och rar och förstående och fördomsfri. Han är helt enkelt en toppenkille på alla sätt vis. Förutom när han lägger av en stor fis...! 😂😂
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Tack för morgonens skratt😂 Självklart är vår Trisse ofelbar och underbar🐶❤️❤️ Som sin matte❤️❤️😘❤️❤️I-M

Svar: Tack själv för att du läser <3 Ja, han är ju det! <333 Och som du. <333
Hanna Andersson