hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Så var det dags att skratta igen!

Japp, exakt så är det! Idag är det måndag igen, tiden går fort, inte minst helgerna, och nu är det måndag igen. Och måndag morgon betyder att vi allihop ska skratta tillsammans! 


 
 
Haha 😂😂 Så söööt! 😍😍
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Ja du hittar då härliga bilder😄Den sista var extra söt och rolig.Idag var en dag jag verkligen behövde ett skratt. Får avslag från vården hela tiden. Står utan hjälp nu, förutom min fantastiska ögonläkare. Men det är så med de sjukdomar vi har. Vi är många som sitter i samma situation. Tack för att du orkar och bjuder på dig själv. Mitt älskade hjärta❤️❤️🐶❤️❤️💙💙🥰😘I-M

Svar: Jag blir så glad att du tycker det! Det krävs ofta en hel del letande efter bilder till dessa inlägg på måndagar. Men det får det vara värt det!
NEJ! Så arg jag blir nu! Varför blir vi ME-sjuka alltid nekade vård och hjälp?! Jag är så otroligt ledsen för din skull, Ing-Marie.
Jag tänker på dig så mycket och du finns alltid och för alltid, älskade du <333 <333
Hanna Andersson