hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 25 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Jag har lidit i så många, många år...

Precis så är det! 😔🤕 
 
Jag har haft svår värk och svåra smärtor hela mitt liv, så länge jag kan minnas. Redan i lågstadiet minns jag att jag hade riktigt svår värk och svåra smärtor. Så svåra att det hindrade mig i leken och umgänget med barn i min ålder. Jag var aldrig som de andra. Jag var aldrig som min syster. Jag var svag, jag blev alltid sjuk, jag hängde alltid efter och var inte lika snabb eller stark eller aktiv. 
 
Men så är det ju också sa att jag ÄR annorlunda. Det var/är inte bara en känsla, utan också fakta. Jag är född med EDS (och mycket annat) och det påverkade mig mycket även som barn. Det påverkade mig till och med som bebis också. Tyvärr. 
 
Jag minns INTE hur det känns att inte ha någon värk eller någon smärta alls i kroppen. Faktum är att jag tror till och med att jag kanske aldrig upplevt det. Hur det känns att vara helt smärtfri. Jag tror faktiskt det är så. Att jag aldrig upplevt det. 
 
Men jag har inte haft så fruktansvärt svår värk och så hemskt svåra smärtor som jag har nu. Det har kommit gradvis. Tur är väl det.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

💞🌺🤗 Kramar till dig /Helene K

Svar: Många kramar tillbaka fina vän <333
Hanna Andersson