hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Passa på att donera pengar till OMF INNAN 3/12!

Ni kanske minns att jag skrev ett inlägg strax innan jag fyllde 25 år (som jag gjorde den 9/11) om att jag väldigt gärna önskar att ni som har möjlighet skänker pengar till ME-forskningen?
 
Närmare bestämt till Open Medicine Foundation, OMF, som är en internationell organisation som samlar in pengar och ger till forskare som aktivt arbetar med att försöka lösa ME-gåtan och komma fram till ett botemedel till denna hemska, neurologiska sjukdom. Det är omkring 20 miljoner människor världen över som är drabbade av ME och ca 40 tusen bara här i Sverige. 

Ni kanske också minns att det är så att en anonym givare TREDUBBLAR alla bidrag som görs fram tills den 3:e december? 

Det är just därför jag påminner om detta nu igen och ber er som vill och kan skänka pengar till den livsviktiga ME-forskningen att göra det nu INNAN den 3:e december, som är på tisdag! 

Om det är någon gång man bör skänka pengar till Open Medicine Foundation så är det alltså NU! Nu när ALLA bidrag TREDUBBLAS.

Det är HELT fantastiskt att denna anonyma givare gör detta för oss ME-sjuka och detta ger oss en otrolig chans att samla in riktigt mycket pengar! Så om du någon gång vill donera pengar till förmån för den livsviktiga forskningen för att lösa ME-gåtan så är det NU, fram tills den 3:e december, du borde göra det! Och kom ihåg: VARJE bidrag räknas! Många bäckar små! 

För att skänka pengar till Open Medicine Foundation går man enkelt in på deras hemsida,

https://www.omf.ngo/

och där klickar man i Menyn på ”Research” och fliken ”End ME/CFS Project”, bläddra ner på sidan tills du ser en orange ruta som det står ”DONATE” i, klicka där och välj sedan vilket belopp du vill bidra med till ME-forskningen! Och kom ihåg: varje bidrag TREDUBBLAS tack vare den anonyma, helt fantastiska, givaren!

Jag är evigt tacksam för varje slant ni vill skänka till den livsviktiga ME-forskningen!

STORT TACK från djupet av mitt hjärta för er hjälp! 💙💙💙💙

DELA GÄRNA detta inlägg så fler ser och kan skänka pengar! 💙

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: