hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 25 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

En vacker blombukett och två fina muggar!

I torsdags hade Lina och jag en nära vän hemma hos oss på besök. Jag var med en liten stund innan jag var tvungen att tacka för mig och återvända till sängen. Jag mådde så fruktansvärt dåligt och klarade inte av att sitta uppe. Det var så tråkigt att jag inte klarade av att vara uppe från sängen en liten stund till då det var längesen vi träffade denna vän, som vi också bor granne med.

Det är bara några hus mellan oss och vår väns hus som hon bor i tillsammans med sin familj. De har också hund, en mops hane som är två år yngre än Trisse, så de andra träffas ute på promenaderna. Men det gör ju inte jag så det var verkligen tråkigt att jag inte kunde härda ut längre än jag gjorde. Men men. Det är så det är. Jag är glad att jag orkade lämna sängen överhuvudtaget. 

Denna vän som vi träffade i torsdags har vi känt hela livet och hon är en av våra närmsta vänner. Hon var bjuden till Linas Examens kalas som hon hade i juni, för att fira att hon blivit färdigutbildad Tandsköterska, men just då var vår vän sjuk så hon kunde tyvärr inte komma. Och sedan bodde vi ju på landet hela sommaren så vi har inte fått till en träff förrän nu. 

Lina fick världens finaste bukett i försenad Examenspresent. Vi är bortskämda med att få fantastiskt fina blommor och buketter som vår vän gjort själv, hon är nämligen utbildad Florist och jobbar som det. Hon är dessutom en mycket duktig, kreativ och skicklig sådan. Hon gör verkligen fantastiskt fina buketter och andra kreationer. Hon är så duktig! 

Visst är det en otroligt vacker bukett! ❤️ Vår fina florist-vän var dessutom så omtänksam och smart så hon valde enbart blommor som inte doftar så mycket eftersom att hon vet att jag är känslig mot intryck, inklusive dofter. Det var väldigt snällt av henne att hon tänkte så på mig. ❤️

Vi fick dessutom två stycken fina muggar i försenad födelsedagspresent. Det är två muggar med citat från Astrid Lindgren, hon vet att vi älskar Astrid Lindgren och citaten som vår vän valt passade utmärkt till oss. 

Vi är stora te-drickare, Lina och jag och jag dricker gärna kaffe också och jag uppskattar verkligen att dricka te och kaffe ur en mugg som betyder något för mig. Så jag blev väldigt glad för den presenten.

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Vilken fantastisk bukett Lina fick av er vän. Den är hon verkligen värd. Håller med om att det är godare att dricka te ur en mugg som man har fått eller om man hittat en speciell mugg själv. Har många temuggar men har några favoriter som används mest. Tråkigt för dig att inte orka med att sitta uppe tillsammans med dem och fika. Jag försöker inte ens längre. Det är inte ide’ att ens försöka. Allt blir så mycket värre. Hoppas att du återhämtar dig lite från alla kraschar som du har haft senaste tiden. Jag tänker på dig ständigt min käraste vän och kämpe❤️Vi fortsätter vår kamp tillsammans. Vi är starka och klarar det här. Varmaste kramar och all min kärlek till dig mitt hjärta❤️❤️😘🐶❤️❤️😘I-M

Svar: Ja, visst är buketten vacker! Hon är en såå duktig florist, denna vän. Tanken var ursprungligen att vi skulle utbilda oss till florister tillsammans, men så blev det ju inte alls då mina sjukdomar helt tog över efter studenten 2013. Men jag är väldigt, väldigt glad att vår fina vän gick utbildningen själv och hon är verkligen duktig och florist är ett yrke som passar henne otroligt bra. Det är härligt när man hittar rätt så. Visst är det härligt med personliga och speciella temuggar! Vi är så himla lika på så många sätt, du och jag Ing-Marie! Det är roligt tycker jag! <333
Det är väldigt få tillfällen som jag ens försöker orka vara med och fika. Men just med denna vän ville jag åtminstone lämna sängen och säga hej. Och det gjorde jag ju och det kändes bra, även om också det straffar sig i efterhand, såklart.
Jag hoppas innerligt att du har hämtat dig från din krasch.
Tillsammans är vi starka och tillsammans kämpar vi och fortsätter överleva för varandras och för våra familjers skull! <333
Massa massa varma kramar och kärlek till dig, finaste älskade vän <333 <333 Din Hanna <333 <333
Hanna Andersson