hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Halva familjen åker på resa idag!

Ja, precis så är det! Halva familjen, närmare bestämt Lina och pappa, åker iväg till Smögen idag! De stannar tills på tisdag och där ska de bo på hotell, vara på spa och äta gott. Mamma, Trisse och jag stannar hemma. Jag är väldigt ledsen att inte mamma kan följa med. Men om jag ska få i mig något mer än vatten och bananer och om jag ska få i mig mina mediciner och helt enkelt överleva är jag beroende av hjälp. Så nu är det tyvärr så att mamma stannar hemma med mig och Trisse. 
 
Jag hoppas verkligen att Lina och pappa får världens finaste vistelse och minisemester där i Smögen. Det förtjänar de verkligen och de är, precis som mamma också är, i stort behov av att komma hemifrån litegrann. Komma från sin svårt sjuka syster/dotter. Komma bort från allt som rör sjukdomar, mediciner och helvetes symtom och lidande.
 
Jag hoppas innerligt att mamma också får komma bort från det ett litet tag snart! Tills dess får hon vara kvar här hemma med Trisse och mig och vi ska försöka ha det så bra vi kan ha det. 
 
 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Elin
skriven :

Vad äter du för mediciner? Vore intressant att höra och få tips om vad som kan funka för andra med liknande sjukdomar. Kram

Svar: Oj! Jag äter många, många olika tabletter. Ungefär 15 om dagen. Och det är ingenting i jämförelse med hur många jag ätit fram tills för något år sedan. Som mest har jag ätit över 50 tabletter om dagen. Ja, det är sant. Sorgligt, men sant.
Jag ger dig gärna tips på mediciner, men då får du nog specificera dig lite först.
Förstår du hur jag menar?
Berätta vilket problem/symtom du har, så kan jag lättare svara på detta. Se om jag kan tipsa dig om någon bra medicin jag testat eller läst om.
Jag hjälper dig gärna.
Kram
Hanna Andersson