hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Mitt hjärta gråter av sorg... 💔

Jag har så otroligt många planer. Så otroligt många drömmar och mål. Och så fantastiskt mycket vilja. Och så väldigt mycket drivkraft som inte tar mig dit jag vill. För det saknas så mycket energi, ork, förmåga, kraft och kapacitet. Det finns så mycket, jag har så mycket. Men jag saknar ÄNNU mer än det jag har.

Jag drömmer om att tvätta en maskin kläder, storstäda huset, ta en tvättsvamp och städa bort de där små fläckarna på dörren till badrummet som jag ser varenda gång jag haltar till och från toan. Jag har massvis med recept sparade i min telefon på mat jag vill laga och efterrätter jag vill baka. Jag ser i mitt inre hur jag hackar och steker och kryddar och smakar av och serverar min familj som serverat mig de senaste fem-sex åren.

Jag vill gå ut med min(a) hund(ar) i skog och mark. Åka till stallet och mysa med hästarna och rida ut i skogen. Jag vill träffa mina vänner, träffa min släkt igen. Duscha och tvätta håret oftare än var sjätte vecka och dessutom vill jag klara det själv! Jag vill så mycket, men klarar så lite.

Jag VILL, jag VILL, JAG VILL! Men jag kan INTE. Och det får mitt hjärta att gråta av sorg. Mitt hjärta gråter inte längre. Det storgråter och sorgen känns så starkt i hela kroppen och ibland bara sköljer den över mig och jag blir rädd att jag ska drunkna i all sorg.

Men på något sätt drunknar jag inte, på något sätt finns jag kvar och fortsätter att existera och kämpa för min överlevnad. Men mitt hjärta fortsätter att gråta av sorg...

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Nilla
skriven :

Finaste Hanna, livet är verkligen orättvist mot dig men en dag ska du må bättre. Kram

Svar: Finaste Nilla. Ja, livet är verkligen INTE rättvist. :( Ja, vi får verkligen hoppas det! Kram
Hanna Andersson

2 Anonym
skriven :

Min älskade vän❤️Mina ögon tåras när jag läser det du skriver, din längtan efter ett liv. Men älskade Hanna❤️Det forskas mycket nu. Du kommer att få uppleva en framgång av det. Jag vet det. Du är helt fantastisk som kan och orkar skriva så mycket i ditt tillstånd. Jag VILL skriva men kan inte orkar inte. Jag lovar att höra av mig älskade lilla vän. Ge inte upp, vi kämpar tillsammans❤️ Vi är starka tillsammans❤️ Glöm inte det❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Din för alltid I-M

Svar: Älskade vän <333 Tack för att du läser och tack för att du skriver och tack för att du bryr dig! <333 Tack! <3 Jag skriver någon/några gånger i veckan och jag är så tacksam att det fortfarande fungerar för mig att skriva. Stressa inte med att skriva till mig, ta det lugnt.
Ja, vi är starka tillsammans <3 Massa kramar och kärlek finaste vän <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Hanna Andersson

3 Anna. T
skriven :

Älskade fina Hanna ❤❤❤ vill bara ge dig massor med kärlek och kramar. Vet inte vad jag ska säga men jag tänker dig och ger dig massor med kärlek. Oändligt med kramar och massa stöttande tankar från mig ❤❤❤❤❤

Svar: Älskade fina Anna <3 <3 <3 Jag blir lika glad varje gång jag ser att du skriver <333 Tack så hemskt mycket för din stöttning <333 Massa, massa kramar och kärlek och stöttande och kärleksfulla tankar tillbaka till dig, älskade, finaste vän <333 <333 <333 <333
Hanna Andersson