hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Många gillningar och lite skratt! ❤️😂

Inlägget från i torsdags fick många gillningar. Några fler än mina blogginlägg vanligtvis får. Det känns alltid lika roligt. Det gör mig glad och det peppar mig att fortsätta skriva. Det ger lite ny skriv-energi! Inlägget kom med på blogg.se's (bloggportalen jag använder) lista över mest gillade inlägg i onsdags. På kvällen hade inlägget fått 28 gillningar. Nu har inlägget runt 40 gillningar.

Jag tog en "skärmdump" på blogg.se's sida över de mest gillade inläggen där mitt inlägg är med. Trevligt att Trisse och jag tittar fram där! TACK till alla er som läste, kommenterade, gillade och stöttade. 💙

Det är så viktigt att skratta, så i fortsatt positiv anda, efter det positiva att mitt inlägg nådde ut till så många människor, fick många läsare och många gillningar och att det var ett inlägg som verkligen kom från djupet av mitt hjärta, vill jag avsluta detta inlägg med att visa två stycken bilder jag såg. De fick mig att skratta så jag sparade ner dem från Facebook och vill dela dem med er för jag vill att ni också ska få skratta lite.

Stor igenkänning på detta...! 😂 Jäkla myggor! 

Det där händer minst en gång om dagen och jag blir lika rädd varje gång! 😂😬

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Linnea
skriven :

Coolt att du får så många gillningar. Jag läser varje dag men måste erkänna att jag glömmer att gilla nästan varjd gång. Ursäkta mig för det. Ska försöka bättra mig!
Kram starka tjejen!!!

Svar: Visst är det! Det är absolut ingen fara! Jag är bara glad att du läser. <3
Kram och tack!
Hanna Andersson