hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Hundraser som hittills varit helt okända för mig!

Jag kan väldigt, väldigt många hundraser. Jag kan identifiera de allra flesta raser och vet dessutom mankhöjd, tillåtna/godkända färger, ursprungsland och vilka egenskaper den aktuella rasen har samt historia om den, vad den använts till från början osv osv.

Förr, när jag orkade skriva för hand och plöjde hundbok efter hundbok, hade jag som specialintresse att skriva ner så många hundraser som möjligt på ett papper, i bokstavsordning och på tid. Jag radade alltid upp mellan 200-300 raser. Endast de raser som är godkända i Sverige, ska tilläggas.

Jag är, och har alltid varit, otroligt intresserad av hundar och allt som rör hundar. Det är alltså inte mycket jag inte kan gällande hundar och hundraser. Men! Följande raser är faktiskt helt nya för mig! Man lär sig alltid något nytt. Kul! 😂

Dessa hundraser är tydligen våra vanligaste hundraser! Det var mer än jag visste! 😂😂 
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Nilla
skriven :

😂😂

Svar: :D :D
Hanna Andersson

2 Sofia
skriven :

😆

Svar: :D
Hanna Andersson

3 Anonym
skriven :

Bästa idag! Tack detta behövde jag😀

Svar: Visst är den bra! :D
Hanna Andersson