hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och Àr 27 Är gammal. Mitt liv Àr inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla Àr svÄra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fÄtt efter mÄnga Ärs sökande efter orsak för min kropps dÄliga mÄende. Jag har ocksÄ segmentall rörelsesmÀrta i ryggen, sju diskbrÄck, en svÄr refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det Àr med andra ord ingen dans pÄ rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har sÄ mycket positivt och sÄ mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och tvÄ bonushundar, familj och vÀnner betyder allt för mig. Detta Àr lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Medverkar i Allas! 💙

http://www.allas.se/kroniskt-sjuka-hanna-mitt-enda-alternativ-ar-att-fortsatta-andas/
 
SĂ„ hĂ€r ser det ut pĂ„ hemsidan, allas.se! In och lĂ€s, om ni vill! 💙
 
Jag medverkar i veckans Allas, nummer 14, med en av mina texter! Det kÀnns vÀldigt roligt och smickrande att jag fÄr vara med! Jag fortsÀtter kÀmpa pÄ för att sprida kunskap och uppmÀrksamhet kring ME, EDS och fibromyalgi! Hela artikeln/texten finns att lÀsa pÄ allas.se, vet inte om lÀnken jag la ut fungerar att klicka pÄ. Jag Àr tyvÀrr inte sÄ teknisk som jag önskar att jag vore! Samma artikel/text finns Àven i tidningen, men oturligt nog blev det fel nÀr tidningen gick i tryck, sÄ endast halva artikel/texten kom med. SÄ det blir ett nytt försök om nÄgra nummer, dÄ kommer artikeln/texten förhoppningsvis vara med i sin helhet, Àven i pappersformen av tidningen! 
Namn:
Kom ihÄg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Netti Starby
skriven :

Oj vad roligt att du fick vara med och jag mÄste lÀsa din artikel! <3 Kramis

Svar: Ja, vÀldigt roligt! Synd att det krÄnglade i papperstidningen bara! Men men! Det fÄr du göra :) Kram <3
Hanna Andersson

2 Ida
skriven :

Hej!

Jag lÀste din text i Allas igÄr och det var som att lÀsa om mig sjÀlv. Jag Àr 23 Är och har svÄra smÀrtor i hela kroppen. Skulle gÀrna komma i kontakt med dig. Kanske du orkar skicka ett mejl till mejladressen ovan?


Svar: Hej Ida! Usch sÄ trÄkigt att du kÀnner igen dig sÄ mycket, det önskar jag ingen! Absolut, jag mejlar dig :) Vi hörs :)
Hanna Andersson