hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och Àr 25 Är gammal. Mitt liv Àr inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla Àr svÄra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fÄtt efter mÄnga Ärs sökande efter orsak för min kropps dÄliga mÄende. Jag har ocksÄ segmentall rörelsesmÀrta i ryggen, sju diskbrÄck, en svÄr refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det Àr med andra ord ingen dans pÄ rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har sÄ mycket positivt och sÄ mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och tvÄ bonushundar, familj och vÀnner betyder allt för mig. Detta Àr lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

En underbart vacker kvĂ€llshimmel! 🌇

För första gÄngen idag kan jag andas igen! Det Àr svalt och betydligt behagligare och himlen Àr underbart vacker! Lite te och mys i soffan och sedan sÀng och sova.
 
TyvÀrr kom lite hustak med, jag Àr inte sÄ lÄng! Haha
 
Himlen Ă€r verkligen magisk! Älskar att sitta och bara titta upp pĂ„ den. Se hur den Ă€ndrar sig, skiftar fĂ€rg och ljus beroende pĂ„ tiden pĂ„ dygnet. 
Namn:
Kom ihÄg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Heléna
skriven :

Jag Àlskar ocksÄ att titta pÄ himlen! Vet inte hur mÄnga fotografier jag har med bilder pÄ himlen i alla tÀnkbara nyanser :) Hoppas att ditt te smakade bra och att du kan sova gott nÀr du kommer i sÀng! Jag har bÀddat rent i min sÀng nu ikvÀll, sÄ det ska bli sÄ skönt att krypa ner i den och sova gott om en liten stund. God natt! Kram <3

Svar: Visst Ă€r himlen oerhört vacker, oavsett vilken fĂ€rg den har för stunden! Tycker ocksĂ„ om att fota himlen, men vet inte om jag Ă€r sĂ„ bra pĂ„ det!Tack sĂ„ mycket, detsamma! Åh jag Ă€lskar att krypa ner i en nybĂ€ddad sĂ€ng!
God natt! Kram <3
Hanna Andersson