hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Grattis farmor, soffhäng och extra ljudkänslighet

Jag har sovit flera timmar idag på eftermiddagen. Var verkligen helt slut efter gångtestet! Förutom att jag legat i soffan och vilat och bara varit har jag vart med de andra på kyrkogården. Pappa jobbade över till halv nio idag och efter det åkte vi upp till Skogskyrkogården och tände två stycken gravljus för farmor som skulle fyllt år idag. I november är det fem år sedan hon dog. Det är inte klokt så fort tiden går! Idag skulle hon fyllt 82 år. Jag saknar henne så! Hoppas farfar firar henne riktigt ordentligt där de befinner sig nu.

Jag sitter i soffan och dricker te och tittar på ett av mina favoritprogram, Too ugly for love?. Tv:n är på lägsta volym men det känns ändå nästintill outhärdligt. Jag är extra ljudkänslig idag av någon dum anledning. Imorgon är det dags för ännu ett läkarbesök. Can't wait...!

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: