hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Lite mindre kraschartad 😅

Dagen har blivit lite bättre och nu på kvällen har jag till och med kunnat sitta upp en stund utan att bli allt för yr. Ett ministeg framåt, i rätt riktning. Jag har legat ner så mycket idag att jag borde oroa mig för liggsår! Tur att jag är ung och har okej cirkulation. Mamma, Lina och jag spelade en omgång Fia. Jag förlorade! Ledde ett tag, men blev utknuffad några gånger och efter det var förlusten ett faktum. Just nu sitter vi och myser framför mitt favoritprogram på tv, Top Gear! Jag dricker te (gammalt vanligt, beprövat) och Lina har gjort hemmagjort te på ingefära och kardemumma! Inget jag vågar provsmaka. Usch. Och fy. Och blä!, som Bill och Bull i Pelle Svanslös säger ;) Haha. Vi har kalasat på lite vitkål, det är gott att bryta och äta precis som det är. Lina var glupsk och trots att jag varnade henne för att äta mer har hon nu fått magknip! Men det kan säkert hennes hopkok till dryck råda bot på skulle jag tro ;)

Imorgon ska jag till stallet och rida! Ska bli så roligt att gå utanför dörren och vara uppe från sängen lite mer än några minuter. Hoppas bara att jag inte mår riktgt så dåligt som jag mått idag. Då blir det svårt att sitta på hästryggen är jag rädd! Jag är väldigt lättad att min fruktansvärda huvudvärk och gråt- värk i hela kroppen lättat lite. Jag är fortfarande illamående och svag, men jag kan äntligen andas lite. Jag är lite mindre kraschartad. Kanske får jag lite sömn inatt till och med?! 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Lina
skriven :

Jag skulle helt klart lyssnat på din varning, kloka syster😳 Då kanske jag undvikit magknip som resultat av vitkålsöverdos!
Men lite mer te så blir det säkert bättre😉 Puss på dig Honey❤️

Svar: Lini, du ska ALLTID lyssna på mig 😂Puss på dig med! ❤️❤️
Hanna Andersson