hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Imorgon är det första september, första officiella höstdagen! 🍁🍄🍂

Ja, tänk att det redan är första september imorgon! Första officiella höstdagen. Jag säger (skriver!) som jag brukar, det är inte klokt så fort tiden går! 

Sommaren är över och hösten är här. Hur fort gick inte det?! Det känns som att det var maj och vi hade sommaren framför oss alldeles nyss! 

Tiden och hur snabbt och/eller långsamt den går är något jag alltid kämpar med att "förstå". För jag upplever att tiden går otroligt långsamt, att minuterna verkligen segar sig fram, både på dagtid och på nätterna när jag bara ligger i sängen och blundar eller stirrar upp i taket. 

Samtidigt upplever jag, som jag nyss skrev, att tiden går väldigt fort. Det är antingen eller. Väldigt snabbt eller väldigt långsamt. Sällan eller aldrig lagom. 

Men men. Nu är alltså hösten här och det tycker jag på många sätt är skönt, även om jag gillar mycket med somrarna också. Det är skönt och lugnt med mörkret och mer "mysigt" på hösten. Det är bra, det passar mig. 

Förutom en tuff operation (som vi hoppas blir av nu i höst!) och koloskopi och annat "roligt" hoppas jag innerligt att min höst blir så okej/bra som det bara är möjligt. 

Jag önskar och hoppas verkligen att det gäller er med, mina kära läsare, att er höst också blir så okej/bra som det bara är möjligt! Oavsett om ni är friska eller sjuka.