hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Ibland känner jag mig nästan galen!

Det finns några saker som ofta, tyvärr alldeles för ofta, får mig att känna precis så! Inte så roligt... 
 
De sakerna är följande: 
 
- sömnlöshet, jag lider verkligen av mycket svår sömnlöshet. Och på grund av det lider jag av konstant mycket svår sömnbrist. Det kan få vem som helst att bli frustrerad och uppgiven. Och efter två-tre dygn helt utan sömn är psykbrytet nära. 
 
- värk och smärtor, i kombination med sömnlösheten! Att lida av mycket svår värk och smärtor är inte enkelt. Och när smärtorna är ännu värre än vanligt, så där fruktansvärt svåra och outhärdliga, då känns det ibland som att jag håller på att bli galen. 
 
- klåda, framförallt den som jag har på insidan av mina händer, på handflatorna, och på undersidan av fötterna. Jag har ofta klåda på kroppen, det finns ett flertal olika orsaker till det och kylan och den kalla luften som är nu är en av dem. Plus att jag har ganska torr hud.
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar: