hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 23 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Jag försöker...

Jag försöker verkligen göra detta, minst tio gånger om dagen. Tro mig. Jag försöker. Men det är svårt och jag lyckas inte riktigt övertyga mig själv, hur mycket jag än vill och försöker...

En vit liten rumpestump! 🐶❤️

Något som kännetecknar Trisse, eller snarare hans färg Svart/silver, är hans vita lilla rumpa. Precis som hos rådjur (och mamma på sommaren) är hans lilla bakdel alldeles vit och lyser och står ut mot hans nästan helt svarta kropp. Mamma tog några fina bilder i helgen när Trisse och mamma var ut och gick. Bilderna visade en av Trisses bättre sidor, nämligen den vita, lilla rumpestumpen, som Lina och jag kallar den.

Visst är den otroligt söt och charmig, Trisses vita lilla bakdel. Stumperumpen! 🐶❤️

Värme, regn och åska!

Från att ha varit värsta värmeböljan, klibbigt och varmt började det regna igår på förmiddagen. Det regnade ganska mycket några timmar och lite smått då och då resten av dagen. Det åskade också, vilket bara var skönt. Luften blev lite mindre kvav och jobbig efteråt så det var nog precis det som behövdes, att himlen brakade loss en liten stund.

Jag trivs INTE i denna värme. Framförallt inte när luften blir sådär kvav och hemsk. Jag har tillräckligt svårt att andas och syresätta mig redan som det är. Och febern och feberfrossan är jobbiga tillräckligt de också. Jag behöver inte värmebölja och solljus som tar sig in i huset trots att jag försöker stänga det ute. Just nu längtar jag till hösten, mörkret och den svala, behagliga luften.

Den enda fördel med sommar och värme, som jag ser det, är alla vackra blommor som växer ute och som lyser upp och gör folk glada. 💙