hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Jag trivs bättre i det nya huset än jag vågat hoppas på! 🏡❤️

Imorgon är det en vecka sedan vi flyttade in hit i nya huset och jag måste säga (skriva) att jag trivs bättre här i nya huset än jag vågat hoppas på! 

Detsamma gäller mamma och pappa och hundarna också! Vi trivs otroligt bra här allihop. 

Och trots att det fortfarande är många flyttlådor kvar att packa upp och det är mycket kvar att fixa till innan vi helt kommit i ordning känns det så bra här. 

Det känns tryggt och bra. Skönt och positivt. Inte alls tungt och jobbigt som jag ärligt talat var rädd att det skulle kännas. Jag var också rädd att jag skulle längta tillbaka till det gamla huset, men det gör jag inte. 

Jag är däremot väldigt glad att det är Lina och Sofia som flyttar in i vårt gamla hus och inte några främlingar. Det känns skönt att veta att huset Lina och jag vuxit upp i och som mamma, pappa och jag bodde i i 26 år och Trisse sedan han var valp finns kvar i familjen. 

Jag är otroligt glad och tacksam att vi, mamma, pappa, hundarna och jag, kunde flytta hit till det nya huset. Det är så obeskrivligt skönt att slippa trappan och jag vet inte hur jag någonsin ska kunna betala tillbaka (varken ekonomiskt eller på annat sätt) allt mamma och pappa gjort och fortsätter att göra för mig. 

De är fantastiska och jag är evigt tacksam att jag fick just dem som mina (och Linas) föräldrar. De är helt underbara. Men det tror jag att ni, mina kära läsare, redan vet! 

Tack så mycket, älskade mamma och pappa, för allt ni gjort och fortsätter att göra för mig och hundarna. Jag är evigt tacksam. TACK. /er Hanna ❤️❤️❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Så fint du skriver! Jag är säker på att din mamma och pappa bara är glada att du finns hos de. Du ska inte tänka på att betala tillbaka. Kram kram

Svar:
Hanna Andersson