hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Idag är det dags för den stora flytten från gamla till nya huset!

Nu har vi, mamma, pappa, hundarna och jag, sovit sista natten här i huset. Och idag är det då dags för stora flytten! Klockan tio samlas sju av pappas vänner och två av mammas väninnor, redo att flytta ut allt det sista som finns kvar i huset! 
 
Det är framförallt de stora sakerna som är kvar, möbler mm. Men också en del annat, flyttkartonger och saker i köket som vi inte kunnat packa ner för vi har använt dem fram tills nu. 

Idag ska hundarna vara hos våra älskade gamla bonushundars (Tyra och Tjorven) matte och husse. Och jag ska vara hos Lina och Sofia, i deras lägenhet och låna deras säng. 
 
Jag blir dock själv där, i deras lägenhet, för Lina och Sofia ska vara med och hjälpa till och packa upp grejer som kommer till nya huset och så. 

Det kommer att bli en lång och mycket ansträngande dag för alla inblandade. Men allting ordnar sig nog på bästa sätt, det får vi verkligen tro och hoppas! 

Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Det blir tufft för dig.
Men du fixar det på något vis.
Hur det än går så kommer det bli bra för er alla.
Framförallt blir det lättare för dig.
Jag är med dig som vanligt i mina tankar och mitt hjärta.
Varm kram min fina älskade hjärtevän.❤️🐶❤️🐶❤️👩‍❤️‍💋‍👩😘😘🥰🫶💙💙💟💟I-M

Svar: Ja, väldigt tufft. Men det gick!
Ja, precis. Det kommer bli så bra i detta nya huset, att slippa trappan som vi hade i gamla huset och som var så gott som omöjlig att ta sig upp och ner för för min del. Så bara en sådan sak, att slippa trappan, är otroligt skönt! Och bra för min kropp.
Detsamma, älskade Ing-Marie! Jag är med dig i både tankar och hjärta. Alltid. Nu och för alltid. Stora kramar och kärlek ❤️❤️❤️❤️❤️
Hanna Andersson

2 Anonym
skriven :

Såå spännande! Ser fram emot att se bilder från nya huset! Hoppas flytten gick bra! Kram kram

Svar: Ja, eller hur! Bilder kommer, det lovar jag! Kram
Hanna Andersson