hannaslillaliv.blogg.se

Jag heter Hanna Andersson och är 27 år gammal. Mitt liv är inte alltid det enklaste att leva. Jag lever med tre "huvud-diagnoser" som alla är svåra, kroniska sjukdomar, ME (Myalgisk encefalomyelit), EDS (Ehlers-Danlos syndrom), Fibromyalgi, diagnoser jag fått efter många års sökande efter orsak för min kropps dåliga mående. Jag har också segmentall rörelsesmärta i ryggen, sju diskbråck, en svår refluxsjukdom samt en tarmsjukdom. Det är med andra ord ingen dans på rosor, mitt liv eller min vardag. Men jag har så mycket positivt och så mycket att vara glad över och leva för! Min egna- och två bonushundar, familj och vänner betyder allt för mig. Detta är lite om mig, min vardag och mitt lilla liv!

Första veckan i det nya huset och tankar om det gamla huset! 🏡🏠

Igår, måndag, var första dagen på första hela veckan vi bor i det nya huset! Kära nån i Norden! Jag tror inte riktigt jag har förstått det ännu, att vi faktiskt har flyttat! 

Om man inte räknar med olika sjukhus jag bott på är detta huset den tredje platsen jag bor på i mitt liv, då har jag inte räknat in sommarstugan på landet som jag bott i varje sommar i mitt liv. 

Först när Lina och jag var bebisar bodde vi i en lägenhet i ett område som ligger några hundra meter från där vi bor nu. Och några hundra meter från där vi bodde nu innan. Och den lägenheten ligger granne med lägenheten Lina och Sofia bor i nu. 

När vi, Lina och jag, var nyss fyllda tre år flyttade vi in i det huset som vi precis lämnat och som vi växte upp i och bodde i i hela 26 år! Vi flyttade in där i december och Lina och jag fyller år i november. 

Mamma, pappa och jag bodde, som sagt, i förra huset i 26 år. Det blev inte att Lina bodde i huset riktigt så länge eftersom att hon flyttade hemifrån och in med Sofia. 

Men nu är det bara några veckor kvar så är Lina tillbaka i huset hon, vi, växte upp i! Nu tillsammans med Sofia och utan mig, mamma, pappa och hundarna.
 
Och snart kommer det en liten bebis! Familjens minsting och lilla guldklimp och Lina och Sofia gjorde helt rätt som köpte vårt förra hus av mamma och pappa (inte minst för att de fick köpa huset för ett riktigt bra pris!). 
 
Det är nämligen ett väldigt bra hus för en familj och för ett barn att växa upp i och området är tryggt. Och fint med flera lekplatser, en stor fotbollsplan och en kulle med en liten skog (och underbara vitsippor nu på våren) precis utanför tomten. 
 
Det är mycket som är nytt här i nya huset. Såklart! Vi har bara sovit här i tre nätter. Men det känns väldigt bra hittills. Huset är superfint och bäst av allt: det finns ingen hemsk trappa som jag måste släpa/släpas upp och ner för. Det är toppenbra!
 
Nu blommar de vackra vitsipporna på kullen utanför vårt gamla hus. Jag saknar att se dem när jag tittar ut genom fönstret. Vitsippor är så fina, så vackra. ❤️
Namn:
Kom ihåg mig?
Mailadress (publiceras ej):
URL/bloggadress:
Kommentar:
1 Anonym
skriven :

Vilken perfekt lösning ni fick när ni köpte nya huset och Lina och Sofia köpte det gamla.
Så mycket spännande ni har framför er.
Du har snart bott in dig i det nya huset och ditt fina rum.
Tack för allt fint du skriver till mig.
Jag vet att du läser allt.
Det känns bra om jag kan stötta dig lite som du har gjort med mig genom åren.
Vi kommer för alltid att finnas för varandra.
Christer hälsar så mycket tillbaks till dig.
Ha en dag min kära vän.❤️🐶❤️🐶❤️👩‍❤️‍💋‍👩😘😘💞💘💙💙💟💟I-M

Svar: Ja, det är verkligen en perfekt lösning som blir bra för alla inblandade! Ja, jag är redan på god väg!

Tack så mycket själv, älskade du, för allt underbart fint du skriver till mig!
Du är ett enormt stöd för mig och jag uppskattar verkligen allt fint du skriver till mig och du betyder hur mycket som helst för mig!
Ja, jag läser allt och försöker svara på så mycket jag bara orkar!
Ja, vi kommer alltid finnas här för varandra! Det är jag säker på! ❤️❤️❤️❤️
Åh tack! ❤️❤️❤️
Ha en dag, älskade Ing-Marie! ❤️❤️❤️❤️❤️
Hanna Andersson

2 Natalia Richardson
skriven :

Kul att ni trivs i nya huset.
Mins färsta gången jag blev moster. Vilken känsla.

Svar: Ja, det känns väldigt bra hittills! Åh så härligt! Och häftigt! Ser verkligen fram emot att bli moster!
Kram <3
Hanna Andersson